前幾日

主角: 新兔兔—傻豬豬            我

傻豬豬咬緊張vetbed

俾機警的我見到,即叫…

我:NO         傻豬豬:dum地   (下!唔係嘛?!

我:NO         傻豬豬:dum地   (下!咁大膽?!

我:NO         傻豬豬:dum地   (下!你仲黎?!

我:NO         傻豬豬:…   

激死我啦!激死我啦!激死我啦!
sanny0066 2011-12-31 04:52:42 AM
freeze1357 發表於 2011-12-31 12:21 AM
佢地最叻係扮無知
等你唔捨得再話佢....我成日都比佢呢招打敗 ...

當你重覆開燈多幾次...你既怒火係掩蓋左你既唔捨得
sanny0066 2011-12-31 04:53:06 AM
chillimilk 發表於 2011-12-31 02:40 AM
我兩隻暫時未試過dum地
但玩玩下會特然定左係度 望住某個地方吾yuk
我之前都估緊 係咪有d 野係佢地睇到  ...

6個月時你就知味道
lukyee86111 2011-12-31 11:58:45 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-30 11:50 PM
你話佢時,佢又dum地呀?

咁傻豬豬同程程都「幾夾」喔!!

因為佢好有性格law
佢都唔當我係主人既

中2時,會走過來kiss我, 之後快閃
想抱佢啦, 就暴走 ...
freeze1357 2011-12-31 12:34:22 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 04:52 AM
當你重覆開燈多幾次...你既怒火係掩蓋左你既唔捨得

岩呀。。。。
不過佢抵死在比我話完會走過黎搵我玩。。。
我唔忍得幾耐又敗北了。。。。。
花芝媽 2011-12-31 04:05:49 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-30 11:45 PM
佢覺得「咕咕」即係同你傾緊計?!

追你手跳舞,簡直係我夢寐以求的生活!

你都可以試下同佢玩 ..  我係搵手扮行路 ..  又伸出去又收埋  又係佢面前左右走 ..    佢會好似D貓咁..
跟住佢開始咕咕咕咕...  跟住會開始想飛撲...       會試用口咬你...  =_=
所以我有時搵D 有顏色既書同佢玩  佢會沖埋黎撲佢 ..  跟住我用本書圍住佢轉
佢又係到自轉  ...  跟住玩玩下兜下佢PAT PAT   篤下佢大脾  佢就會無啦啦癡左線係到跳舞   

芝麻真係每日都咕 ...  告解咁
sanny0066 2011-12-31 05:51:29 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-31 11:58 AM
因為佢好有性格law
佢都唔當我係主人既

會kiss你..你仲想點..Be妹從來都未kiss過我同Kay..lam都未試過
sanny0066 2011-12-31 05:52:40 PM
freeze1357 發表於 2011-12-31 12:34 PM
岩呀。。。。
不過佢抵死在比我話完會走過黎搵我玩。。。
我唔忍得幾耐又敗北了。。。。。 ...

最緊要狠...而家Be可能發情了..日日狂咬野...叫極都唔停..我成日罰佢坐監
kwan104kwan 2011-12-31 06:18:18 PM
freeze1357 發表於 2011-12-31 12:21 AM
佢地最叻係扮無知
等你唔捨得再話佢....我成日都比佢呢招打敗 ...

絕招!
kwan104kwan 2011-12-31 06:22:49 PM
chillimilk 發表於 2011-12-31 02:40 AM
我兩隻暫時未試過dum地
但玩玩下會特然定左係度 望住某個地方吾yuk
我之前都估緊 係咪有d 野係佢地睇到  ...

啊!定佢忽然想玩「木頭公仔」!?
kwan104kwan 2011-12-31 06:24:28 PM
chillimilk 發表於 2011-12-31 02:44 AM
吾好比佢head住! 我e家已經 狠 左好多na!!

今日噬左兩口!

但有幾次俾我避到woo!!!
kwan104kwan 2011-12-31 06:31:20 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 04:49 AM
睇到你呢一個post既相...傷勢好嚴重下..我寧願佢dum幾下地算 ...

有得我揀就好啦!
lukyee86111 2011-12-31 06:31:38 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 05:51 PM
會kiss你..你仲想點..Be妹從來都未kiss過我同Kay..lam都未試過

你養左BE好短時間JEI

感情要慢慢培養
雖然程程小時候已經KISS我手手腳腳同PAT PAT
kwan104kwan 2011-12-31 06:33:56 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 04:49 AM
追你隻手咬就有份

呵呵!佢的絕招係突然撲黎咬我!

我都應該慶幸,佢唔會追住我黎咬!
kwan104kwan 2011-12-31 06:36:14 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 04:50 AM
唔怪得Be妹個籠一搬到呢個位..佢就亂咁VV啦

咁你要用布遮住個籠,

同佢進行催眠:〔無野既!無野既!〕
kwan104kwan 2011-12-31 06:38:57 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-31 11:58 AM
因為佢好有性格law
佢都唔當我係主人既

養幾耐先得到他們的kiss?我渴望已久!

快速發帖