右前臂:最新、最甘瘀痕一大個 左上臂:第一個瘀痕 右上臂:兩個瘀痕 左腳:傷及真皮傷口一個 右腳:瘀痕兩個

俾傻豬豬咬到身心受創

sanny0066 2011-12-31 06:41:00 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-31 06:29 PM
你衝埋去兜佢下巴

佢以為你想兜巴星佢, 所以未想咬你LAW

我淨係兜佢屎忽同下巴嫁炸..兜左佢幾個月啦..慣晒嫁啦
sanny0066 2011-12-31 06:42:04 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-31 06:30 PM
都別咬得我咁密啦!唔該!

你唔好去挑釁佢..佢咪唔咬你囉
kwan104kwan 2011-12-31 06:54:43 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 06:39 PM
唔打佢地..寵佢地..只會咬得更狠

我被佢咬時,

我會兇惡咁捉住佢鬧:No!都話左唔準咬人囉!

然後180℃轉變,呵住佢講道理:都話媽媽係俾野食你ga!牙仔只可以咬野食ga!…

連我都覺得自已好似人格分裂咁!
kwan104kwan 2011-12-31 06:56:34 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 06:40 PM
你係引誘左佢出籠先再用手餵..唔係伸手入籠內用手餵

佢之前初到寒舍,要stay係籠幾日,過冷河!

當時,我仲未見識過佢咬我的威力!
kwan104kwan 2011-12-31 06:58:34 PM
sanny0066 發表於 2011-12-31 06:42 PM
你唔好去挑釁佢..佢咪唔咬你囉

我唔想冷待佢…之嘛。
lukyee86111 2011-12-31 07:54:27 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-31 06:37 PM
克星!!

要用Dr Betty張相做面俱先得啦!

上次betty話佢naughty
佢都dum 地以示不滿
sanny0066 2012-1-1 07:08:06 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-31 06:54 PM
我被佢咬時,

我會兇惡咁捉住佢鬧:No!都話左唔準咬人囉!

通常狠心鬧完後..都唔夠5秒自己就死死地去摸返頭仔氹返兔兔
sanny0066 2012-1-1 07:08:30 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-31 06:58 PM
我唔想冷待佢…之嘛。

欲速則不達
kwan104kwan 2012-1-1 08:34:57 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-31 07:54 PM
上次betty話佢naughty
佢都dum 地以示不滿

被入拆穿左!!
kwan104kwan 2012-1-1 08:40:41 AM
sanny0066 發表於 2012-1-1 07:08 AM
通常狠心鬧完後..都唔夠5秒自己就死死地去摸返頭仔氹返兔兔 ...

係呀!注定我地係輸家!
candy_ysf 2012-1-5 02:49:13 PM
哇... 傷口會唔會太過份?
佢咬你你無立即縮嗎?
我次次俾佢咬,我都跳起,立即逃跑
Dylan 2012-1-27 12:05:15 PM
bB 一咬我, 我會大叫, 佢驚咗我 d 大叫, 所以唔敢蝦我

快速發帖