我係新人多多指教
送張相比大家先

入正題了
我見琴日我仔仔學貓貓磨爪
有d想買貓貓練爪既板比佢
其實適唔適合?
最主要係我驚佢會吃

329918_10151099632590599_615765598_22586151_455945735_o.jpg (73.71 KB, 下載次數: 40)

ccychoy 2012-1-8 12:15:58 PM
5好用磨牙石呀.食左落肚對身體5好
最好5好用格仔網果d.容易生腳瘡.用番平底
樓主要爬多d兔知識
只要每一個月剪一次甲就ok(要小心血管.5識可以bk兔協.現加兔協已bk到4月. 系就要快)
另外5洗用咩洗澡粉.只要每天梳一次毛就ok
這只是小小既資料.打5到甘多比你.所以你一定要自己去看
lukyee86111 2012-1-8 02:34:46 PM
緊係要啦

最中2係我隻手度練
maya_will 2012-1-8 04:22:49 PM
ccychoy 發表於 2012-1-8 12:15 PM
5好用磨牙石呀.食左落肚對身體5好
最好5好用格仔網果d.容易生腳瘡.用番平底
樓主要爬多d兔知識

你放心啦
呢張相係岩岩買返黎2日影既T___T
而家個籠已經唔同左
磨牙石同小食全部掉哂
格仔網已經變左vetbed同carefresh

只係仔仔唔比我剪指甲
好難先剪到佢
maya_will 2012-1-8 04:23:47 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-8 02:34 PM
緊係要啦

最中2係我隻手度練

@@咁如果買貓貓果d比佢都得?
ccychoy 2012-1-8 05:54:29 PM
maya_will 發表於 2012-1-8 04:23 PM
@@咁如果買貓貓果d比佢都得?

其實比兔兔出尼跑會自己地下
maya_will 2012-1-8 06:33:26 PM
ccychoy 發表於 2012-1-8 05:54 PM
其實比兔兔出尼跑會自己地下

次次比佢地出黎玩
都會跳上床
仔仔係床上爪被-.-
係未隻隻兔兔都係咁?
wesky 2012-1-8 07:03:06 PM
兔仔上床就會好開心. 好多都係咁
痾尿既話主人就唔開心了 XD
maya_will 2012-1-8 10:36:08 PM
wesky 發表於 2012-1-8 07:03 PM
兔仔上床就會好開心. 好多都係咁
痾尿既話主人就唔開心了 XD

佢地成日當我張床同枕頭係廁所-.-
kwan104kwan 2012-1-9 08:33:56 PM
maya_will 發表於 2012-1-8 10:36 PM
佢地成日當我張床同枕頭係廁所-.-

佢地想你發夢都記住佢地嘛!
maya_will 2012-1-10 04:40:38 AM
kwan104kwan 發表於 2012-1-9 08:33 PM
佢地想你發夢都記住佢地嘛!

係唔係發夢我都會記住佢地架
vienna84 2012-1-10 01:41:24 PM 來自手機
丫,咁唔乖架^_^
maya_will 2012-1-11 06:51:01 PM
vienna84 發表於 2012-1-10 01:41 PM
丫,咁唔乖架^_^

佢地有時都好乖

快速發帖