黎左呢個論壇幾日
都未正式識到一位兔友
所以我係呢度開post
希望會有人應我啦

我叫maya..係alpha仔和mu女的媽媽
養兔經驗只有兩星期
尚要學習
請各位多多指教
來認識下
深紅蒼月 2012-4-10 02:29:42 AM

IMG_0040[1].JPG IMG_0098.JPG
你好 我都養了2隻3個月多
黑白色的叫蒂娜絲 ((好像第2頁的小黑 只是蒂娜絲眼睛黑色位置比小黑小點 看上去好像帶了眼罩{小偷}PAT PAT位置先開始黑色 不過跟她一樣後腳一樣變回白色) 比較友善 很喜歡LAM 莉莎娜和我的手(次目標)

另一隻咖白的叫莉莎娜(一樣好像她的另1隻2隻眼睛有個圈 不過我的是咖色 而右邊鼻有一點咖 背上中間一條直咖色的直線)就比較惡一點 2隻都是女來的 開始再想兔兔是否有同一個模做出來附上2張大小姐/二小姐照片

joycewongws 2012-4-13 12:04:06 PM
哈囉。。。我喺芝麻湯丸姐姐,大家請多多指教!
KathyChan 2012-4-18 04:33:09 PM
HIHI ~我隻兔兔叫啊B.. 囡黎
仲有2個月就2歲LA佢

話說我養左佢7個月先知佢係女仔黎
brendang 2012-4-18 06:27:33 PM
Hi, 我隻仔仔叫youdo,How do YouDo? Nice to meet you.
freeling820 2012-5-4 04:52:32 PM
HELLO
我隻兔兔叫MO仔
女仔黎架...啱啱過左一歲生日
多多指教

快速發帖