大家拿拿林攞d兔兔睡姿珍藏相出黎post la!

不限相的數量:037:

我整理一下d 相就會post 上黎ga la~ 20090617_408e5458e7394c430e6bstyqJ1mzerGW.jpg
kolgnat 2010-4-27 11:01:11 PM
呢兩張係超難得可以影到咁近~
平時中槍我行埋去pota就即刻轉形~

PILLOW.MA)) 2010-11-8 09:22:06 AM
我兔兔PILLOW仔既訓覺相#^30^#

heiidiii)) 2010-11-8 11:15:17 AM
好cute 呀 #^65^#
katy)) 2010-11-8 11:46:32 AM
哈!一路都唔知有呢個POST TIM~
貼下呀B個睡姿先~

呢張好似大師...XD

呢張好似大師...XD

我係兔大姐!! 唔好蝦我!!

我係兔大姐!! 唔好蝦我!!

唔知幾時開始, 呀B鍾意咁休息.

唔知幾時開始, 呀B鍾意咁休息.

過左若干個月, 佢都係咁鍾意咁訓.

過左若干個月, 佢都係咁鍾意咁訓.

呢一張係兔爸影, 我一收到張相嚇親...

呢一張係兔爸影, 我一收到張相嚇親...

raywong521 2010-11-8 12:56:49 PM
呀B個樣好可愛呢~~~:023:

我都要搵返d訓覺相貼上黎先得~~~
katy)) 2010-11-8 01:36:29 PM
原帖由 raywong521 於 2010-11-8 12:56 PM 發表
呀B個樣好可愛呢~~~:023:

我都要搵返d訓覺相貼上黎先得~~~

多謝呀~~ 呀B個樣可愛,其實係一個百厭星~ HAHAHA ^^
兔奴)) 2010-11-8 09:04:53 PM
PILLOW.MA)) 2010-11-8 09:15:27 PM

回復 82# 的帖子

豆奶圓碌碌好cute呀#^80^#
rbtdoria 2010-11-9 12:13:44 AM
zucca的睡相...
佢有時會行行下突然反轉
我成日都俾佢嚇一嚇以為佢跌親...
月愛貓貓兔 2010-11-9 12:17:58 AM

回復 84# 的帖子

好奇一問
籠子右上角的是什麼??
zucca真乖,沒有咬毛巾
我家芊芊咩都咬一餐......
rbtdoria 2010-11-9 12:40:28 AM
原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-11-9 12:17 AM 發表
好奇一問
籠子右上角的是什麼??
zucca真乖,沒有咬毛巾
我家芊芊咩都咬一餐......

係Ms.PET小動物專用陶瓷保溫燈組40w
我嚮e度買的, 佢地有oversea shipping服務~~
http://www.lohas-pet.com.tw/deta ... %E9%B1%60%A5%CE%AB~
katy)) 2010-11-9 01:24:57 PM
原帖由 rbtdoria 於 2010-11-9 12:40 AM 發表

係Ms.PET小動物專用陶瓷保溫燈組40w
我嚮e度買的, 佢地有oversea shipping服務~~
http://www.lohas-pet.com.tw/deta ... d=sub2&kwd=%A4% ...

OH! 我搵左e個好耐喇~~ 不過掛喺籠外會好d, 被免過熱/咬電線#^58^#
rbtdoria 2010-11-10 12:57:49 AM
原帖由 katy 於 2010-11-9 01:24 PM 發表

OH! 我搵左e個好耐喇~~ 不過掛喺籠外會好d, 被免過熱/咬電線#^58^#

我試過放出面
但因為佢個籠大, 個燈得40w
so好似唔夠暖...
放左入籠度佢又好鐘2成日走上去
咁咪放入面囉...~~
都唔會太熱0既~~
shatinyou 2010-11-10 10:11:30 PM
原帖由 katy 於 2010-11-8 11:46 AM 發表
哈!一路都唔知有呢個POST TIM~
貼下呀B個睡姿先~

你第一幅圖個畫框好得意呀~~~係邊度dl家?
katy)) 2010-11-11 09:54:00 AM
原帖由 shatinyou 於 2010-11-10 10:11 PM 發表

你第一幅圖個畫框好得意呀~~~係邊度dl家?

喺ITUENS度DOWNLOAD GA~~~ 叫"TUZKISNAP"

快速發帖