做個調查
請問各位兔友
選擇兔兔時主要考慮甚麼因素呢?
最多可選四項~
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 115 人參與投票
9.27% (29)
17.89% (56)
5.11% (16)
14.70% (46)
21.41% (67)
29.39% (92)
2.24% (7)
您所在的用戶組沒有投票權限
nievedith 2008-3-30 05:35:18 PM
6.  合晒眼緣 & 2.  樣子可愛
所以是主 觀行先la, 呵~:055:
≧.≦兔仔≧.≦)) 2008-4-6 08:36:38 PM
合晒眼緣
大富翁 2008-5-4 08:37:30 PM
活潑好動!!!
最重要健康!!
阿度 2008-5-4 09:29:22 PM
最緊要係合晒眼緣 ~:003:
casey 2008-5-5 08:16:04 AM
健健康康 真係好緊要0家
如果佢有病有痛又唔識講
真係唔知點算好喇:024:
mim0510 2008-5-5 10:52:29 AM
最緊要合眼緣:061:
nievedith 2008-5-6 01:33:57 AM
原帖由 oz-17 於 5-5-2008 18:19 發表
:015:
我隻BB係我家姐同老母買返黎
老母話佢係咁多隻之中最SMART,最活躍架喎
所以咪選左佢做我家中的一份子

哈, 咁你反屋企時見多左隻兔咪好SURPRISE!?
williamaaaa 2008-5-28 07:07:59 PM
兔兔品種, 樣子可愛 :020:
Peiian)) 2008-8-21 05:46:33 PM
我會choice 牠是否好動活潑及合眼:053:
elyse)) 2008-10-11 12:11:28 AM
我同阿b之前都未見過牙..
都係朋友唔要,我咪要...
所以簡其他..:077:
絨絨妹)) 2008-10-11 07:39:18 PM
最緊要合眼緣啦,
我同兔爸第一眼見到絨妹妹, 就好鐘意佢喇:021:
cordero 2008-10-11 08:42:28 PM
1.品種~兔爸鍾意賓尼
2.性格~B女跟人>3<.....怕兔兔脾氣唔好,又咬人又大脾氣
3.合眼緣都係既
glendy 2008-10-30 10:34:37 AM
兔兔品種  &  健健康康  &  合晒眼緣 :039:
Vinkivan 2008-12-12 06:09:44 PM
1. 合晒眼緣 -- 眼緣好緊要咖~ 第一眼見倒就鍾意, 咁就一世咖喇!!#^43^#
2. 兔子品種 -- 我本人鍾意垂耳嘅賓尼兔#^9_003^#
3. 健健康康 -- 呢個都係當然啦~ #^45^#
4. 樣子可愛 -- 如果加埋佢個樣可愛就Perfect喇!!#^79^#

快速發帖