~~我自己係半工讀的~~哈哈
單選投票, 共有 462 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
Jessie)) 2009-7-7 12:55:17 AM
我想問自顧人士果一欄去左邊:051:
rubee 2009-9-15 05:47:19 PM
我岩岩grad, 未搵到full-time, 做緊part-time 黎養家中兔兔#^72^#
喵喵 2009-10-15 07:20:25 PM
我係自僱人士 教化妝同廣告雜誌化妝
都有好多時間在家臭喵喵 ^^"
∥傻楓☆〞 2009-10-18 11:23:05 PM
學生@@:056:
Siegfried 2009-10-29 04:49:11 PM
我係上班一族..
Now租屋住只養一隻..
2年內買左樓可以養多D..
預算有間房是just for 兔兔的
minkmink 2009-11-4 11:16:03 AM
兔媽我係學生哥*
兔爸係上班一族*
囝囝所有支出由兔爸負責:073: :073:
Cn!)) 2009-11-11 08:56:18 AM
me 係哥生哥黎@@+
katy)) 2010-4-29 01:52:23 PM
我係朝九晚六的打工仔.#^35^#
Maggie)) 2010-4-29 03:12:40 PM
原帖由 katy 於 2010-4-29 01:52 PM 發表
我係朝九晚六的打工仔.#^35^#

我係朝十晚六的打工仔.#^35^#,為左小姬b有更多基金,所以我加左好多份part time......變成朝十晚八的打工仔......
katy)) 2010-4-29 03:58:54 PM
原帖由 Maggie 於 2010-4-29 03:12 PM 發表

我係朝十晚六的打工仔.#^35^#,為左小姬b有更多基金,所以我加左好多份part time......變成朝十晚八的打工仔......

哇!!好利害!!我都想好似你咁打多幾份工/讀書...可惜我身體比較差....><"
Maggie)) 2010-4-29 04:07:00 PM
原帖由 katy 於 2010-4-29 03:58 PM 發表

哇!!好利害!!我都想好似你咁打多幾份工/讀書...可惜我身體比較差....>

我已經成日都病喇,如果可以既話,我都唔想做咁多份part time..........
hkrchei2 2010-4-30 04:54:12 PM
原帖由 Maggie 於 29/4/2010 15:12 發表

我都係為左花花~~ 返多份part time...
原本係五天工作週; 但返part time就隨時會一個星期返足七日~~~~

為左花花~!!! 辛苦都願意~!!!
tiny_rabbit 2010-5-1 01:34:13 AM
岩岩 grad :054:
sakixxshum 2010-12-7 06:30:59 PM
我係2隻兔仔一邊做野..一邊讀書既20歲兔媽媽..:048:
兔爸爸就係一個上班族..
可以既話..我想養多3隻..:020:
不過等呢2隻定d先..xd:043:
加上我算係第一次養xd:040:

long~spirit 2011-1-1 02:55:36 AM
朝8.5晚6既打工仔,希望有一日做的工作都係同動物有關^^林B、林善,林爸最好的都願意給你們呢:001:

快速發帖