AB版兔袋
stationR

未開封相

開左封

拉開上蓋後

兔袋入面有塊木板 木板下再鋪墊料  成個底可以拆出黎洗

側邊有位放水樽

感覺不錯~~
等左好耐啦 終於入手~~

wesky 2008-4-3 11:20:26 AM
哈  你個仔真快手~~:037:
我仲未用過  可能會同你個袋一樣下場都唔定- -
lingyan 2008-4-3 12:12:12 PM
佢認真係破壞王,之前係MK買過一個細既寵物袋俾佢,佢又咬爛左一大個洞,
好彩80蚊咋。

而家買過180蚊俾佢,佢又咬開一個洞,仲有個袋入面個D駁口位,佢又幫我咬甩左  = =||
搞到鬼死咁核突 /.\

連兔帶都俾佢咬到條帶斷左一半 =.=||||:050:

con 2008-4-3 01:03:31 PM
原帖由 lingyan 於 2008-4-3 12:12 發表
佢認真係破壞王,之前係MK買過一個細既寵物袋俾佢,佢又咬爛左一大個洞,
好彩80蚊咋。

而家買過180蚊俾佢,佢又咬開一個洞,仲有個袋入面個D駁口位,佢又幫我咬甩左  = =||
搞到鬼死咁核突 /.\

連兔帶都俾佢 ...

真係好牙力:057:
hh0 2008-4-3 04:29:32 PM
我用緊手提膠籃,兔協用果D, 容易洗又唔易咬, 仲好平好用
小桃栗 2008-4-3 05:56:12 PM
原帖由 hh0 於 2008-4-3 16:29 發表
我用緊手提膠籃,兔協用果D, 容易洗又唔易咬, 仲好平好用

有無相睇下牙?
hh0 2008-4-4 10:43:53 AM
this one ~~

wesky 2008-4-4 11:28:10 AM
呢款Q- PET 都有
好似要百幾蚊~~~~
hh0 2008-4-5 12:20:15 AM
上年買都係$8x, 而家貴左wor
wesky 2008-4-5 12:22:44 AM
我諗我遲D都要買返個
都係驚隻女咬晒個兔袋= =
呢個應該咬唔爛瓜:037:
hh0 2008-4-5 12:36:49 AM
買呢款都係貪方便易洗, 出完街成個用水淋洗抹乾就得啦,  可惜R站無呢個
小桃栗 2008-4-5 10:11:31 AM
但好似好易比司機知道裡面有動物咁~_~"
波丸媽 2008-4-5 10:54:37 AM
呢個手提膠籃可以平時出街,唔搭車果陣用o既~~~
不過搭車的話,用兔袋就最好~~~~:021:
希望d司機大佬遲下唔會檢舉我啦~~~:002:
hh0 2008-4-5 02:46:05 PM
放個籃入個大d 既環保袋就可以搭車用圍去, 我次次都ok
aggie 2008-4-5 10:54:45 PM
我聽日要帶兔兔回家,所以今日不斷找兔袋!!! 兔子專用的都很貴...兔協那個好似樓主用的那種...不過是細size... 要$300呀...T_T 所以沒有買...我朋友幫我找...她家附近那家寵物店有很多顏色選擇,都要$270 to $350... stationR到底在哪? 我對香港的地方不太熟悉... (我今日在旺角買了個比較大的狗袋代替...現在要自己DIY改裝成兔袋!! 哈哈...)
wesky 2008-4-5 10:59:22 PM
station r 係荃灣架~~
自己改裝就危險D  兔袋佢有水樽位 同個底可以拆出黎洗~~

地址:荃灣路德圍 6A 鋪
網址  入面有地圖~
http://stationr.com/main/web/rabbit.htm

快速發帖