寵物資料
姓別: 寵物名稱:Bunny BB
品種:Bunny BB顏色:
歲數:0年 2月
圖片簡介:Hi Rabbit Lover:
大家期代很久的兔兔BB,現在已經長大了,現時已有2個月大,2隻都是男仔,已戒奶了,保証健康,活潑精靈。
領養原因:Bunny BB
聯絡人:Ken LEUNG電郵:[email protected]
電話:60195284
領養回應
小黑貓要收人地300蚊會唔會貴左D,可以平少少嗎?都係領養姐...
from hkpet.net
≧.≦兔仔≧.≦)) 2008-4-6 09:06:36 PM
去死la:069: :069: 賣兔仔:066:
nievedith 2008-4-14 03:08:23 AM
2 個月便賣, 快左d wor
iamsuifa 2008-4-14 02:16:15 PM
有點點不似bunny~
是侏儒還有貓貓耶!!!
iamsuifa 2008-4-18 02:13:12 PM
大家有冇留意???
雖然個名吾同~但係會吾會係寵物販???

來~~

來~~

wesky 2008-4-18 02:14:28 PM
一定係同一個人 = =
講既野一樣!!!
"大家期待很久的BB....."
iamsuifa 2008-4-18 02:27:19 PM
http://hk.88db.com/hk/Services/P ... sell/?postid=472150
http://petsay.com/viewthread.php ... a=page%3D1#pid78598
各位,,越睇越吾妥~
甘多狗賣??只讓有心人??價貴-0-但全部放係領養版!

仲有一幅...

仲有

仲有

iamsuifa 2008-4-18 02:29:31 PM
佢有好多個名~
無論係向佢買兔定買狗...大家小心d..吾好呃到~
p.s:有d人話佢係uwaxxts(某討論區)周圍向人收動物再高價放出去~
wesky 2008-4-18 02:34:01 PM
無論真定假都好
係網上面買野就真係要小心D~~
想養兔   兔協領養最好~~
:010:
alaneva 2008-4-22 01:27:45 AM
大家唔好幫襯同縱容呢d人!上天會懲罰佢:052:
hoching219 2008-4-23 10:19:26 AM
!!!!!!
呢D人好克人憎!!
我唯有玩佢電話發洩:051:
yukaibe 2008-4-24 12:00:29 AM
佢賣左好多年架啦
以前專收購純種朱儒兔再生BB黎賣
好似早幾個月賣左隻朱儒B比人
但係有側頭病佢就退返錢比人:056:
停左一排而家又賣
choipingx2627 2008-5-11 11:10:25 PM
其實我覺得咁樣做唔係太好
就算係收到唔可以收咁貴拉
我覺得最多都係收150到呢  
最好緊係唔好收啦,,
williamaaaa 2008-5-15 12:47:40 AM
根本就係賣啦:052:
coffee 2008-5-15 04:55:11 PM
呢d賤人呀:052:

快速發帖