尋晚唔知做咩,miffy竟然肯乖乖地俾我抱成10幾分鐘,
又無話要問我拎野食,又無話要落地玩,
就咁望住我同佢 baby talk,罕有 …
單選投票, 共有 125 人參與投票
36.80% (46)
11.20% (14)
10.40% (13)
3.20% (4)
10.40% (13)
4.00% (5)
24.00% (30)
您所在的用戶組沒有投票權限
珊迪小姐 2008-11-13 02:26:41 PM
如果兔兔吾比抱....
甘仲點梳到毛!!???:026:
cymau 2008-12-1 07:35:28 PM

我個隻。。。

佢咩都中意,就係唔中意人地唔抱佢- -:051:
sheepman 2009-7-29 03:45:46 PM
只要摸佢個頭你鐘意抱幾耐都得:043:
kiki520u 2009-7-29 04:00:43 PM
我一邊抱住阿布,,一邊玩電腦.. 抱成個鐘都得..
不過一定要KEEP住摸佢~佢仲會不停LAM我.. 好可愛~#^74^#
Goody09 2009-7-29 04:23:22 PM
係一分鍾都無.....佢反抗我
小糖^^ 2009-7-30 02:32:03 PM
cafekaleo 2009-7-30 02:55:17 PM
我諗最盡兩秒倒啦= =
小糖^^ 2009-7-30 04:42:44 PM
Goody09 2009-7-30 05:07:03 PM
細細個我成日都想抱佢...但佢係都唔比人抱....我個隻係男仔黎架,,,如果係女仔的會乖D
sergey927 2009-8-1 01:22:25 AM
我連抱起佢都有難度= =唔好話梳佢下面,,,,,,,,
千千 2009-8-1 01:26:19 AM
如果  唔反抗  係 1~ 2 min""
但  強住  黎抱都可以 30 minup
BarbaraFok 2009-8-1 03:36:03 AM
唔識答, 因為基本上畢仔唔鐘意人抱
不過.......強制性就幾耐都得#^13^#
samsamyan 2010-11-21 10:23:13 PM
Tinky BB 成日都是抱下抱下就會訓左
devil77 2010-11-22 12:33:38 PM
話晒我都係佢吔米飯班主,我鐘意抱幾耐都得:060:
angelaska 2010-11-28 03:48:31 PM
初初返屋企就兩秒都唔得
一個多月後只要摸住佢頭仔就幾耐都得...
但係有時feel到佢想去廁所就要放返佢落去XD

快速發帖