我頭先睇兔兔D牙
之前係上牙完全COVER下面D牙
而家好似COVER唔哂咁既
wesky 2008-4-19 10:37:48 PM
COVER 唔晒先正常吧~~
如果COVER晒  咁再長D 就會整損個嘴
要去剪牙架啦~~~
casey 2008-4-19 10:51:38 PM

頭先真係自己嚇自己
咁係咪佢肯食草,基本上都唔會過長0家???
wesky 2008-4-19 10:53:21 PM
係啊~~  最緊要肯食草~~
最好買多舊木俾佢得閒咬下啦~~
casey 2008-4-19 11:22:43 PM
咁都有
仲有草磚tim
^^
上次買0個d野食
有一個真係又玩又食0家
下圖右下角0個個
佢會咬住拋個野
又會用手抓d草出來食0家

wesky 2008-4-19 11:25:12 PM
你左下角果兩支棒我都俾過兩隻兔食啊
佢地超鐘意啊~~ 一晚就咬光啦:011:
Colleen 2008-4-21 07:49:05 AM
果兩支棒我初初養兔果時都買過,但其實入面有好高糖份,仲有d穀物,對兔兔冇益ga:046:

我比d前輩講完都冇再比兔食la
wesky 2008-4-21 08:48:05 AM
係啊~~ 所以我依家都冇買俾佢地食lu~~ 哈哈~~
mim0510 2008-4-21 12:12:45 PM
嘩......好多款野食呀:023: (多多先生之羨慕中)
casey 2008-4-21 12:23:34 PM
唔怪得啦
原來有好多糖
我兔兔都係一晚食哂喇
mim0510 2008-4-21 01:33:23 PM
果支糖果捧真係好甜ga,

有一次唔記得放好,吸引左好多螞蟻黎食呀:011:
wesky 2008-4-21 01:39:10 PM
同埋我覺得支棒會有好多色素同調味料..
顏色咁鮮~~ 不食為妙~~

快速發帖