如題啊~~
其實我係XDDD想8下有冇同我一樣XDDD
Cwk 2008-4-29 01:11:00 AM
唔會啦,老師先拿得走d卷
學生個d係改MC呀listening之類
我地要係改卷中心用電腦改,唔拿得走架
nievedith 2008-4-29 01:25:44 AM
哈, 呢樣野我無接觸好耐la~ :078:
Colleen 2008-4-29 01:40:13 AM
CWK 我又多個師妹la~ 會唔會同faculty lei?:057:
Cwk 2008-4-29 01:53:49 AM
你grad左未先? 我未必一定係師妹bor XD
我估唔同faculty, 我faculty好細....一講左好易俾人認得
iamsuifa 2008-4-29 05:14:21 PM
改卷一份8-10蚊嫁咋..
吾係咩???
我宜家重有4科未考啊
Colleen 2008-4-29 07:11:43 PM
原帖由 Cwk 於 2008-4-29 01:53 發表
你grad左未先? 我未必一定係師妹bor XD
我估唔同faculty, 我faculty好細....一講左好易俾人認得

我叫得你做師妹就梗係grad 左la:057: 仲可以叫fresh grad gei (:046: 唔肯認老)

咁我地唔同faculty lu,我faculty 有好多人ga:051:
大富翁 2008-4-29 07:31:11 PM
原帖由 iamsuifa 於 2008-4-29 17:14 發表
改卷一份8-10蚊嫁咋..
吾係咩???
我宜家重有4科未考啊

睇左咁耐..好似得我同你係會考生wo!!??
真係好想怏d 考完!
Colleen 2008-4-29 07:37:28 PM
原帖由 大富翁 於 2008-4-29 19:31 發表

真係好想怏d 考完!

點解......你地會考緊仲等閒上黎gei? 當年我會考雖然都未算讀到成隻狗咁,但都好辛苦:046:

我細佬舊年日日去自修室,電腦痴都冇用電腦ar:050:

不過休息一陣都好gei......
wesky 2008-4-29 07:41:08 PM
我會考都係日日去自修室~~
高考反而無~~
Cwk 2008-4-29 08:31:37 PM
iamsuifa:  我地計時薪~

我會考同高考都唔去自修室....
我附近個自修室好多學生,嘈到爆
大富翁 2008-4-30 01:48:19 AM
原因只有一個....我唔係讀書人..!!!
iamsuifa 2008-4-30 01:54:49 PM
原帖由 Colleen 於 2008-4-29 19:37 發表

點解......你地會考緊仲等閒上黎gei? 當年我會考雖然都未算讀到成隻狗咁,但都好辛苦:046:

我細佬舊年日日去自修室,電腦痴都冇用電腦ar:050:

不過休息一陣都好gei......

我其實差吾多日日都會去中央溫書嫁..
不過宜家考緊就冇去了...
次次考完都要回家訓到飽先溫其他-V-
iamsuifa 2008-4-30 01:56:03 PM
原帖由 大富翁 於 2008-4-29 19:31 發表

真係好想怏d 考完!

你理定文啊..??
今日ECON比上年難好多
大富翁 2008-4-30 02:32:12 PM
我係文商...我讀d 野好奇怪!!~~
我冇讀econ 呀..!!!我諗跟..星期5.6又要eng!!
真係等死...=  =
iamsuifa 2008-4-30 03:46:05 PM
原帖由 大富翁 於 2008-4-30 14:32 發表
我係文商...我讀d 野好奇怪!!~~
我冇讀econ 呀..!!!我諗跟..星期5.6又要eng!!
真係等死...=  =

原來係甘~~
我係文科啊..
其實ENG吾太難(本小姐覺得)
只要平時有睇下英文書,背下英文生字,,,
最最最重要的是要多查字典啊!!!

快速發帖