之前去買零食時, 見到有隻朱古力個包裝係兔仔, 所以立即買左. 其實個刻唔係想食朱古力, 只不過係見個包裝的兔仔好得意, 所以先買. :037:

唔知大家會唔會好似我咁, 明明唔係想買個樣野, 不過見到有兔仔樣而買左呢.:036:

(而家最想要peter rabbit 的product :031: )

casey 2008-4-29 06:41:19 PM
lee隻朱古力
我個女好鍾意食0家

不過我自從養左兔兔之後都真係見到兔既野都有興趣d:073:
Colleen 2008-4-29 07:14:47 PM
原帖由 casey 於 2008-4-29 18:41 發表
lee隻朱古力
我個女好鍾意食0家

我都係丫~尤其係前排easter,周街都係兔兔野,餐巾la,碟la,candle la,諗住過easter 先買會平d,點知easter完左,d supermarket 收起晒丫:046:
wesky 2008-4-29 07:43:50 PM
哈哈~~  可能怕過左節無人買瓜~~
盒朱古力D兔兔真係幾可愛
HAHA~~~
波丸媽 2008-4-29 10:13:16 PM
我依家見到有兔兔公仔既野就會忍不住停起度望多幾眼架啦~~~~
but....除了賤兔.....
好想成屋d野都有兔兔樣^^
coinss 2008-4-29 11:03:21 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-4-29 22:13 發表
我依家見到有兔兔公仔既野就會忍不住停起度望多幾眼架啦~~~~
but....除了賤兔.....
好想成屋d野都有兔兔樣^^

我都係啊
因為以前我學校個變態+衰人老師成日上堂講賤兔
所以而家見到賤兔都諗起佢,好反感:028:

原帖由 Colleen 於 2008-4-29 19:14 發表

我都係丫~尤其係前排easter,周街都係兔兔野,餐巾la,碟la,candle la,諗住過easter 先買會平d,點知easter完左,d supermarket 收起晒丫:046:

我以前都係咁諗
試過好多次節日過左後d野都無晒:022:
而家學精左
係節日前早一兩日買
Colleen 2008-4-30 12:18:20 AM
原帖由 coinss 於 2008-4-29 23:03 發表

我都係啊

我以前都係咁諗
而家學精左
係節日前早一兩日買

而家要等多年,等下次easter la:056:
nievedith 2008-4-30 01:15:32 AM
原帖由 casey 於 29-4-2008 18:41 發表
lee隻朱古力
我個女好鍾意食0家

呢盒朱古力我擺display左at least 2個月先捨得開來吃 :057:
iamsuifa 2008-4-30 03:48:17 PM
前排easter都係瑞士蓮出既兔形朱古力賣~
我記得係APM果個大空地係到賣,,,
不過就算買左,,都吾會食
事關.....好大舊放入口都成問題XD
nievedith 2008-5-1 04:08:57 AM
原帖由 iamsuifa 於 30-4-2008 15:48 發表
前排easter都係瑞士蓮出既兔形朱古力賣~
我記得係APM果個大空地係到賣,,,
不過就算買左,,都吾會食
事關.....好大舊放入口都成問題XD

擺明係要用來做DISPLAY, 只可遠觀而不可"薛"玩而 :009:
波丸媽 2008-5-1 01:44:04 PM
原帖由 coinss 於 2008-4-29 23:03 發表

我都係啊

我以前都係咁諗
而家學精左
係節日前早一兩日買

我唔鍾意賤兔...係因為佢個名....好討厭
兔兔一d都唔賤....>b<
(可能只係我比較介意呢個名)
同埋,畫得唔可愛
iamsuifa 2008-5-1 08:38:45 PM
原帖由 nievedith 於 2008-5-1 04:08 發表

擺明係要用來做DISPLAY, 只可遠觀而不可"薛"玩而 :009:

真係食得嫁!!!不過係個朱古力身形問題-v-

快速發帖