吾知大家覺吾覺得為左養寵物中心果隻野
成日攪到冇哂錢錢xd
吾知有冇人送錢比我呢~呵呵
wesky 2008-4-30 04:15:14 PM
哈~~ 我都係得返百幾蚊咋~~
覆多D 咪多D錢囉~~
我日日都有幾百蚊賺 :031:
coinss 2008-4-30 04:26:14 PM
我都係因為隻野無晒錢:050:
玩多d game/回貼 賺錢吧:048:
nievedith 2008-4-30 07:37:09 PM
其實我買左一隻之後, 唔識玩.......
而在自生自滅中........ :025:
TINA 2008-4-30 09:30:52 PM
其實我第一次來這些討論區,,,,,
咩要金幣,,,,點搵多D,,,有咩用,,,,
:026:
本人比較OUT DATE少少.....SORRY
Cwk 2008-4-30 10:38:06 PM
寵物中心~係小屋設施個度~可以買隻寵物同佢升級~

回/發帖同埋玩mini game都可以賺到~

我今日玩寵物中心發生o既不幸事情....

係我手動由5%打到升級之後,發現寵物d點數一點都無加到!!! :052:
iamsuifa 2008-5-1 05:29:25 PM
原帖由 wesky 於 2008-4-30 16:15 發表
哈~~ 我都係得返百幾蚊咋~~
覆多D 咪多D錢囉~~
我日日都有幾百蚊賺 :031:

所以我宜家不停復xd
iamsuifa 2008-5-1 05:29:51 PM
原帖由 nievedith 於 2008-4-30 19:37 發表
其實我買左一隻之後, 唔識玩.......
而在自生自滅中........ :025:

你吾好餓親佢啊xD
iamsuifa 2008-5-1 05:30:16 PM
原帖由 TINA 於 2008-4-30 21:30 發表
其實我第一次來這些討論區,,,,,
咩要金幣,,,,點搵多D,,,有咩用,,,,
:026:
本人比較OUT DATE少少.....SORRY

吾緊要NA,,,樂在其中丫MA
iamsuifa 2008-5-1 05:31:15 PM
原帖由 Cwk 於 2008-4-30 22:38 發表
寵物中心~係小屋設施個度~可以買隻寵物同佢升級~

回/發帖同埋玩mini game都可以賺到~

我今日玩寵物中心發生o既不幸事情....

係我手動由5%打到升級之後,發現寵物d點數一點都無加到!!! :052:

手動~~我不停打怪獸打到手軟

快速發帖