今日見到波波係二樓咁樣訓
忍唔住即刻拎左部相機影低~~
上面咁窄都可以側身訓 :027:

IMG_1635 (Small).JPG (50.44 KB, 下載次數: 17)

就黎跌落去啦..

就黎跌落去啦..

IMG_1641 (Small).JPG (54.78 KB, 下載次數: 17)

訓到隻眼都唔見埋

訓到隻眼都唔見埋

波丸媽 2008-5-1 06:57:26 PM
佢係咪比小丸迫到只能夠咁樣訓呢~~~
佢條腰好掂啊~~~呵呵呵
casey 2008-5-1 06:58:13 PM
如果真係訓訓下趺左
唔知佢地兩個有咩反應呢:040:
波丸媽 2008-5-1 07:02:10 PM
不過,佢一定覺得好安全,好舒服~~~
訓到眼仔都唔見左^^
唔知係咪惡作劇做得多,累累呢~呵
iamsuifa 2008-5-1 08:30:27 PM
多數佢地覺得安全先會甘訓,...
我記得我初初拎BB番屋企,,
佢成個WEEK都冇BA係到訓覺...
可能吾習慣....
但係宜家已經成條蟲甘...BA係地下吾理人
大富翁 2008-5-1 09:04:08 PM
佢地2個好中意一齊訓.!!
感情幾好..!~
咁小地方..佢地仲訓到好舒服ge?
wesky 2008-5-1 09:26:17 PM
我兩隻有時都會哎下交架~~
不過好快就無野~~
可能上面有散熱墊   訓得舒服D瓜~~
風涼水冷哩~~
mim0510 2008-5-1 09:37:31 PM
佢地一定好熱喇,迫晒去塊野度訓:057:
TINA 2008-5-1 09:41:22 PM
塊板好似好好甘啊,,,
:010:
買多一塊呀...
大富翁 2008-5-1 10:44:25 PM
我都覺得唔錯..!!真係值得買!!!~~
而且r記又平..!!80大元有交易!!
搵日去買下先..!
係唔係要等佢識去廁所先好用呢?
wesky 2008-5-1 10:50:33 PM
無所謂啊~~ 都係要定時清理一下~~
Love^v^LuNgLuNg 2008-5-1 10:54:55 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-1 22:44 發表
我都覺得唔錯..!!真係值得買!!!~~
而且r記又平..!!80大元有交易!!
搵日去買下先..!
係唔係要等佢識去廁所先好用呢?

要買襯手lu~~
天氣愈來愈熱~~~
coinss 2008-5-1 10:59:11 PM
小丸去波波隔離湊熱鬧:031:
大富翁 2008-5-1 10:59:52 PM
原帖由 Love^v^LuNgLuNg 於 2008-5-1 22:54 發表

要買襯手lu~~
天氣愈來愈熱~~~

我都係咁話....而且兔兔又多毛...!!
一定好熱...!!~
jimmy)) 2008-5-2 12:53:53 AM
:073: 一個字利害

快速發帖