上次以為佢咩事,失驚無神反晒肚甘,原本係扮死:077:

wesky 2008-5-1 09:57:33 PM
wor~~~ 我都未見我兩隻女咁樣訓~~
厲害~~:023:
扮死就扮得幾似~~ 嚇死兔媽啦~~
mim0510 2008-5-1 09:58:43 PM
4腳朝天...............勁呀:051:
casey 2008-5-1 10:06:48 PM
有D兔仔會係咁0家
摸佢都唔會反番轉
不過我就未見過黑蚊蚊咁喇
Colleen 2008-5-1 10:31:52 PM
個頭擰左180度:046:
大富翁 2008-5-1 10:34:55 PM
如果唔知...真係好似死左咁..!!
好勁..!!!
coinss 2008-5-1 10:46:29 PM
唔知佢做緊咩ga話真係以為佢死左:046:
lingling 2008-5-1 10:54:06 PM
我開頭真係驚佢死左架:044:
所以我第一時間叫下佢,好彩有反應,我個心先定d咋:040:
Love^v^LuNgLuNg 2008-5-1 10:57:07 PM
估唔到你隻寶貝有呢個扮死既喜好.........
好少兔兔咁樣架~~~
真係有表演天份~~~
lingyan 2008-5-1 11:08:42 PM
呢個係兔兔既本能丫嘛,
野生兔兔如果有野追佢,威脅到佢生命,
佢都會扮死,
不過聽聞兔兔成日扮死,好似唔係咁好。
TINA 2008-5-1 11:18:29 PM
我都未見過甘訓,,,,
好攪笑,,,
腳仔向天,,,,
難度都幾高呀,,,,,,:010:
nievedith 2008-5-1 11:36:59 PM
ha~ 好可愛呀, 瞓到四腳朝天 :060:
nievedith 2008-5-1 11:38:51 PM
原帖由 lingyan 於 1-5-2008 23:08 發表
呢個係兔兔既本能丫嘛,
野生兔兔如果有野追佢,威脅到佢生命,
佢都會扮死,
不過聽聞兔兔成日扮死,好似唔係咁好。

我知道啲羊會扮死, 但估唔到兔都會 :040:
jimmy)) 2008-5-2 08:43:29 PM
:051: 扮起好似
rock_his 2008-5-5 01:17:27 PM
厲害~~第一次見!!!勁

快速發帖