........................................

大富翁 2008-5-1 11:16:26 PM
哇...好可愛!!!
仲要石個公仔..!haha!~
d 毛都ok 長wo!~!!!眼仔紅紅咁....!!好可愛!!!:053:
coinss 2008-5-1 11:16:53 PM
訓在地上好識嘆啊:033:

大富翁 2008-5-1 11:25:10 PM
係隻隻兔都好令仔令女..!!!
愈來愈喜歡兔仔啦.1!^^
casey 2008-5-1 11:34:56 PM
又多隻兔兔做朋友喇:010:
nievedith 2008-5-1 11:55:31 PM
有bear做朋友, 好好啊
wesky 2008-5-2 06:34:39 PM
歡迎啊~~ 又多個朋友仔~~ :033:
記得將 BB 加入兔兔名冊啊~~
jimmy)) 2008-5-2 08:39:22 PM
:053: hi  嘩嘩好嫩
阿度 2008-5-2 11:31:18 PM
BB好鍾意隻公仔呀~~哈哈
佢都幾靚呀~d毛同色唔錯
你好呀~歡迎你:001:
Colleen 2008-5-3 12:12:45 AM
我今日終於見到d成年賓尼兔...........原來咁大隻ga?! 簡直係包包既兩倍丫~ 你呢隻係咪都係好大隻ga?
iamsuifa 2008-5-3 01:08:33 PM
好薯仔啊個頭XDDDD
圓LOOK LOOK
wesky 2008-5-4 10:23:52 AM
原帖由 oz-17 於 2008-5-3 12:41 發表
:021: 其實我都唔係覺得佢好大隻....
我成日都笑佢係 "排骨仔" 既..............
我想佢肥小小但係唔知有咩計仔...................

同我隻小丸差唔多身型哩~
唔駛谷肥佢架~~ 佢正常飲食就無問題啦~
波丸媽 2008-5-4 11:40:17 AM
歡迎歡迎~~~
~~熊仔被迫接受一d唔見得光既事啊~~~:033:
羞羞瞼>v<
你隻寶貝好 q呀~~~個頭夠圓 look look~~~
好有手感啊~~呵呵呵:053:
wesky 2008-5-4 01:49:17 PM
哈哈~~ 無辦法啦~
無其它兔兔  咪搵住隻熊你頂住擋先囉~~
有D兔兔可以對住個足球/藍球 un un...
:031:
wesky 2008-5-4 03:53:23 PM
發情時期係咁架啦~~~
我兩隻女有時都會un 黎 un 去~~

快速發帖