同一時間有13-15人在這裡,,,,,
好熱鬧啊,,,,
wesky 2008-5-2 01:01:20 AM
哈~ 係啊~~
岩岩有17人~~15個會員~~
好熱閙~~
仲有個遊客停留左幾個鐘@@
casey 2008-5-2 02:18:46 AM
哈哈

一定會愈來愈多人tim呀:012:
nievedith 2008-5-2 10:29:30 AM
唔知大家覺唔覺得, 好像睇住MINI HOUSE 大咁!?

兔友茶座由佢以前得5-6個TOPIC, 到現在有成5頁, 好開心啊~
mim0510 2008-5-2 12:18:23 PM
黎左呢度仲未夠一個月,

不過已經好似好耐咁囉!!!!!!:053:
大富翁 2008-5-2 05:23:37 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 12:18 發表
黎左呢度仲未夠一個月,

我都係呀.!!
我都係唔係好耐.!!..
已經係高級會員!!.好勁!!!!!
而且最好ge 係...一開post..一定至少都有6.7個會答你!!~
而且仲會俾好多專業意見!!
mim0510 2008-5-2 06:06:50 PM
有d地方好小圈子ga , 唔熟會唔多理你ga
coinss 2008-5-2 06:09:09 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 12:18 發表
黎左呢度仲未夠一個月,

係啊
online人數又多:038:
好熱鬧

阿度 2008-5-2 11:34:24 PM
真係睇住mini-house大咁~
雖然我係度既時間唔多, 但感覺幾好呀~
一班兔友一齊傾下心得, 有問題又快答
感覺好舒服呢~~:055:
iamsuifa 2008-5-3 01:04:01 PM
我錯過左-v-
下次等埋我先一齊熱鬧
wesky 2008-5-6 06:40:59 PM
多謝支持喔~~~~:033:
elyse)) 2008-5-6 10:07:48 PM
我都覺人愈來愈多...我無上網個幾星期...
會員都多左好多..TOPIC都多左好多
哈哈~之前來來去去都個幾個TOPIC,會員..:021:

:078: 希望遲d做到d人一講兔仔就諗起mini house 啦..
唔洗去uwaxt or yxhxx seach..哈哈
wesky 2008-5-6 10:10:56 PM
嗯~~ 相信呢一日總會來臨的~~
當然需要大家多多推廣啦~ 呵呵~~

快速發帖