近日麥當當又有薯條色色,以前食過一次好好味......

點知今次食勁難食,和風紫菜味果隻,一d紫菜味都無,得個鹹字:052:
nievedith 2008-5-2 06:19:24 PM
我簡單D, 都係覺得原味最好味 - SALT :037:
coinss 2008-5-2 06:24:22 PM
salt +pepper+茄汁都好正:010:
wesky 2008-5-2 06:24:58 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 17:25 發表
以前"色"完之後,d薯條好綠,而家都唔綠

見到好想食啊~~ 人地岩岩放學好肚餓~~:029:
mim0510 2008-5-2 06:25:19 PM
平時鍾意勁多勁多勁多茄汁:073:
Colleen 2008-5-2 08:42:47 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-2 17:39 發表
哇.....好勁wo!>..
香港好心就學下ma~!~!
咁價錢會唔會比香港貴好多?

呢度乜都貴過香港ga la,一個m記餐大約70蚊港紙,款式又少wor,而家好少食la:050:
Colleen 2008-5-2 08:46:30 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 17:40 發表

十幾二十種sauces........好吸引啊,仲要熱辣辣:033:

係丫~我以前超鐘意點ketchup,黎到呢度實在有太多choices la,冇用ketchup 好耐la

同埋呢度有炸french fries 機,差唔多每個屋企都有一部,d急凍french fries 又超平,1kg 只需要十幾蚊港幣,所以我成日食GA,肥左超多:046:
mim0510 2008-5-2 11:33:09 PM
原帖由 Colleen 於 2008-5-2 20:42 發表

呢度乜都貴過香港ga la,一個m記餐大約70蚊港紙,款式又少wor,而家好少食la:050:

70蚊一個餐:066:

由其是而家港幣跟美金係咁跌,對歐元又升到勁貴.....

睇黎都係唔可以離開香港囉:068:
TINA 2008-5-2 11:55:25 PM
:052:
yeah,,,,昨晚先同兔爸食完,,,
好好味,,,yummy yummy
Colleen 2008-5-3 12:05:30 AM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 23:33 發表

70蚊一個餐:066:

由其是而家港幣跟美金係咁跌,對歐元又升到勁貴.....

睇黎都係唔可以離開香港囉:068:

香港d野真係平到冇人有,有時呢度d野貴過香港成十倍有多,尤其係d中國野!!!!!!

果日我見到d皮蛋........成90蚊港紙......4隻:066: :069:
wesky 2008-5-3 12:11:09 AM
90蚊買4隻臭蛋 = =
不如買隻雞返黎自己生 :031:
mim0510 2008-5-3 12:22:54 AM
皮蛋90蚊4隻:016:

如果係咸蛋都話可以自己醃:025:
iamsuifa 2008-5-3 01:03:18 PM
果隻咩波羅芝麻味!!!
爆難食...
佢d色勁核突!!
邊個有多張jack卡丫,,,我差2張-v-

快速發帖