木瓜丸

casey 發表於 2008-05-02 16:28|只看該作者|倒序瀏覽|打印
你地一日比幾多粒兔兔食呀???

最多可以食幾多粒呀????
lingling 2008-5-2 09:45:39 PM
今日仲同你地講起我隻衰野唔肯食,頭先又再試下俾佢食,點知又食喎:040:
casey 2008-5-2 10:39:38 PM
原帖由 Colleen 於 2008-5-2 21:08 發表

何只冇木瓜丸丫,冇a/t草tim 丫!!!!!!!

前幾個月比我搵到間新開gei寵物店先有a草賣,但包包都成一歲la,食乜鬼a草丫:066:

p.s. 丸 字點打ar?

咁香港兔都幾:038:
阿度 2008-5-2 11:18:03 PM
閃閃第一次唔肯食木爪丸架, 因為唔知咩黎~後尾放左落個碗唔理佢
過多陣佢就食左喇
宜家一聽到聲, 直情飛埋黎tim呀:051:
hh0 2008-5-2 11:43:08 PM
你地班試食兵團真大膽又好笑
下次有新野要請你地品評下先:001:
mim0510 2008-5-2 11:55:20 PM
原帖由 hh0 於 2008-5-2 23:43 發表
你地班試食兵團真大膽又好笑
下次有新野要請你地品評下先:001:

好呀好呀~~~

有無d極品和牛同原隻鮑魚呀:003:
TINA 2008-5-3 12:11:20 AM
我阿咪和阿雞都有食,,,,
每日一粒,,,,我叫佢做"糖糖"
記住啊,,,
要放入雪櫃,,,,因為一開了會好快濕
我有一個小盒,,,,
每次倣倒10粒多,,,,
其餘放在雪櫃
大富翁 2008-5-3 12:31:31 AM
原帖由 TINA 於 2008-5-3 00:11 發表
我阿咪和阿雞都有食,,,,
每日一粒,,,,我叫佢做"糖糖"
記住啊,,,
要放入雪櫃,,,,因為一開了會好快濕
我有一個小盒,,,,
每次倣倒10粒多,,,,
其餘放在雪櫃

下...木瓜丸要放係要放雪櫃,??我真係唔知道wo!!
等我依加放入去先!
TINA 2008-5-3 12:38:50 AM
因為佢可能一開左,,,,
會潮濕
你也可以試下,,,,放幾粒在盒,,,,
過幾日唔食,,,,
會好似糖甘滆滆地
大富翁 2008-5-3 12:52:50 AM
我係將成合放係一個合到!
TINA 2008-5-3 01:01:03 AM
你要用一個小盒,,,放一星期的份量
否則全部滆左就浪費了,,,,
因為都唔平呀
大富翁 2008-5-3 01:12:56 AM
原帖由 TINA 於 2008-5-3 01:01 發表
你要用一個小盒,,,放一星期的份量
否則全部滆左就浪費了,,,,
因為都唔平呀

好的..我依加去做!!!
con 2008-5-3 01:15:22 AM
之之一日食3粒,個盒當換毛的話可以一日3粒架
阿度 2008-5-3 01:24:50 AM
mini-house試食兵團:001:
大富翁 2008-5-3 01:28:44 AM
原帖由 con 於 2008-5-3 01:15 發表
之之一日食3粒,個盒當換毛的話可以一日3粒架

你點知佢幾時換毛?
我好想知道~
lingyan 2008-5-3 01:40:35 AM
我個盒木瓜丸無放入雪櫃,無事 !!
只要放陰涼地方就OK。

未聽過要將木瓜丸放入雪櫃,
不過拎俾兔兔食之前記得"灘"返到室溫,
如果唔係兔兔腸胃會唔適龐。

快速發帖