我最近發現不論是yahoo還是uwant,都有幾個係ab牌子的兔籠(二手/全新)出售,但看似好平....
http://www.uwants.com/viewthread ... ;page=1#pid89238447
http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... 847240?r=1398219635
呢一個ab牌子款式和大小的籠我都係用梗,有一個係2個月前買全新既價錢係$197!
我仲有一個係二手買返黎既一模一樣$200(除左籠之外仲包括廁所,水樽,一包細既a草,裝草既架)
我出去街see過出面仲係賣$197
所以大家買籠要小心d呀!
wesky 2008-5-4 09:31:08 AM
嗯~~~ 多謝你提醒啊~~~
買之前格下價先啊~~
mim0510 2008-5-4 11:52:02 AM
一定要做一個精明消費者:060:
christineo_o 2008-5-4 12:14:11 PM
我4個幾月前買同一隻$160
douglasc614 2008-5-4 04:46:04 PM
邊到160呀,等我介紹一下比人丫,thx
大富翁 2008-5-4 08:28:35 PM
我之前買caca個時..
我都係網上買的...;而且有一個ab牌子的籠!!
再加一個食物兜...一個倉鼠用ge 細水樽..仲有一包日本糧!3kg...大約用左1.2kg左右
一個籠物袋...一包大木槺....一包6b ge 紙沙....大約用左一半..
全部買左700..!!(包左caca)
你覺得貴嗎?
wesky 2008-5-4 08:31:10 PM
包左caca就唔貴啦~~
我總共買左千二:011:
連埋草, 糧, 仲有被人呃既野~~
無買籠物袋tim~~
大富翁 2008-5-4 08:35:40 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-4 20:31 發表
無買籠物袋tim~~

但係好奇怪ge 就係..賣主唔包草,,
佢養左2星期..可以食左咁多糧!!
幸好..我見到個籠物袋有d 草..我先冇咁擔心.!!~
但係冇可能唔包草..2星期可以食到咁多..
而且又冇廁所..又冇草x.!!
我先咁擔心..立即同佢睇e 生
wesky 2008-5-4 08:37:15 PM
草自己買架嘛= =
christineo_o 2008-5-4 09:28:30 PM
我係x號兔買架  不過唔知有無加價啊
nievedith 2008-5-6 02:03:44 AM
THANKS FOR REMIND :054:
lingyan 2008-5-6 03:30:45 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-4 20:31 發表
無買籠物袋tim~~

我仲貴過你,
所有野包埋隻兔總共1500,
四包草連一包日本糧、同埋一堆日常用品。

寵物袋都400蚊一個,買唔落手 ..
自己個袋都無咁貴 /_\
007reborn 2008-5-6 05:48:04 PM
我中左招啦, 樓上有位網友賣二手兔袋, 佢話原價$250, 現賣 我$90. 我前幾日去 Qpets 見到$150咋:008: 估唔到我甘大個人比十幾歲靚妹呃! :028:
中招紀錄如下:

http://mini-house.coms.hk/viewth ... &page=1#pid1828

williamaaaa 2008-5-15 12:49:36 AM
昆錢:052: :052: :052:
williamaaaa 2008-5-15 12:50:10 AM
原帖由 007reborn 於 2008-5-6 05:48 PM 發表
我中左招啦, 樓上有位網友賣二手兔袋, 佢話原價$250, 現賣 我$90. 我前幾日去 Qpets 見到$150咋:008: 估唔到我甘大個人比十幾歲靚妹呃! :028:
中招紀錄如下:

http://mini-house.coms.hk/viewthread.php?tid=352& ...

下次小心d啦

快速發帖