大家好我係 花栗鼠sonic 仔 呀 多多指教呀

訓教教

有人偷拍tim 閃人先

wesky 2008-6-22 06:11:40 PM
好得意啊!!!! :023:
佢同唔同玩架??
邊度買??
茵茵 2008-6-22 06:15:40 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-22 06:11 PM 發表
好得意啊!!!! :023:
佢同唔同玩架??
邊度買??

佢仲驚我 .所以我宜家 可以摸佢咋. 不過我會努力如佢打好關係丫^^

我 係見 網上有人賣  我buy 咖.  buy 返黎 已經 差唔多一歲  所以需要更多時間同佢 熟絡 ^^
wesky 2008-6-22 06:17:35 PM
遲D可以既話
我都想養返隻~~~^^
茵茵 2008-6-22 06:26:32 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-22 06:17 PM 發表
遲D可以既話
我都想養返隻~~~^^

如果養一定 要 搵個 又大 又密 既籠俾佢 唷. 唔係佢 會 走 咖  走左就好難捉返

我都俾佢 走過2次.. 就係捉到我. 叫天叫地 :067:
wesky 2008-6-22 06:42:01 PM
唔知會唔會係人既身上爬黎爬去呢?
好想佢企係我膞頭度 哈哈~
茵茵 2008-6-22 06:48:48 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-22 06:42 PM 發表
唔知會唔會係人既身上爬黎爬去呢?
好想佢企係我膞頭度 哈哈~

如果你隻鼠鼠係 bb 仔 岩岩介奶  果d 開始 養 就應該  可以 訓練到佢 係 主人身上^^

成左年  我諗 會難d. :050:
Vicky 2008-6-22 11:03:46 PM
其實我想知如果係hk要養佢地,邊到先有得買架?
其實我想養左好耐,不過未見過hk有呀~好似話已經禁上入口架喇喎???
wesky 2008-6-22 11:06:53 PM
要係網上面同人地買
出面無鋪頭賣架~
檸啡 2008-6-22 11:11:59 PM
我想問,個籠底,會唔會好易令佢好易整親腳仔咖??
wesky 2008-6-22 11:22:19 PM
佢隻腳仔咁大  應該唔怕瓜~~
當然  個籠最好有平底既地方啦~
茵茵 2008-6-22 11:31:39 PM
原帖由 Vicky 於 2008-6-22 11:03 PM 發表
其實我想知如果係hk要養佢地,邊到先有得買架?
其實我想養左好耐,不過未見過hk有呀~好似話已經禁上入口架喇喎???

禁唔禁我真係 唔知1a.   我 都係 見網人有人賣   先 去buy 咋:054:
wesky 2008-6-22 11:32:37 PM
茵茵你買左幾錢啊??
茵茵 2008-6-22 11:34:05 PM
原帖由 檸啡 於 2008-6-22 11:11 PM 發表
我想問,個籠底,會唔會好易令佢好易整親腳仔咖??

咁 又mo整親佢呢. 因為  唔係 換野 就會好煩 .要 捉佢去第2個籠先 再 清.
佢又難捉 wo. so .. 只好用e隻
茵茵 2008-6-22 11:35:39 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-22 11:32 PM 發表
茵茵你買左幾錢啊??

我用 $400 buy 呀>< 

我見到有人sell 唷
http://www.pet28.com/profile.asp?id=36943

快速發帖