16 歲 少 女 拒 玩 3P 遭 肢 解 掟 落 海

原 本 品 學 兼 優 念 中 三 的 16 歲 少 女 , 懷 疑 誤 交 損 友 中 途 輟 學 , 更 淪 為 賣 淫 「 跑 私 鐘 」 , 最 終 賠 上 性 命 , 遭 人 殺 害 後 肢 解 棄 屍 大 海 , 警 方 至 今 仍 未 尋 獲 屍 體 。 消 息 稱 , 少 女 10 日 前 到 深 水  「 出 鐘 」 , 被 人 引 誘 吸 食 大 麻 及 強 迫 玩 3P 性 遊 戲 , 少 女 反 抗 時 遭 人 扼 頸 窒 息 死 亡 , 兇 手 事 後 將 屍 體 肢 解 藏 於 發 泡 膠 箱 , 再 放 入 磚 頭 運 到 九 龍 城 碼 頭 掟 落 海 。 直 至 前 日 警 方 根 據 線 報 拘 捕 兩 名 涉 案 男 子 , 並 派 出 飛 虎 隊 蛙 人 潛 水 打 撈 屍 體 , 暫 無 發 現 , 警 方 正 追 查 案 中 是 否 仍 有 涉 案 人 士 在 逃

不過本人就覺得係佢自己貪心想搵快錢先會去「 跑 私 鐘 」
如果唔係都唔會有今日啦
但係咁後生就.......
真係有d可惜
wesky 2008-5-8 11:17:09 AM
唉~~ 帶眼識人~ 自己都有責任~~
阿度 2008-5-8 12:14:55 PM
講開又講......今日睇左幾份報紙~
入面內容都幾大出入下~~
mim0510 2008-5-8 12:16:39 PM
比多d呢d新聞d細路睇就啱喇~~~~~毒品係唔掂得ga...........

可能我細個果時係d舊區大,成日都見到d黑暗一面,真係好恐怖ga
nievedith 2008-5-8 01:00:49 PM
e~ 唔係話品 學 兼 優架咩?
lingyan 2008-5-8 04:58:19 PM
份份報紙都唔同講法,
今朝我睇到既係,話佢係網上識左個男仔,
應邀出去,個女仔之前話過佢想死,
個男仔就逼佢食左迷藥,就殺左佢,仲肢解左。

個女仔好似係好讀得書,
幾叻女GA WOR。
coffee 2008-5-8 05:19:47 PM
總之,做家長既要小心d看住d細路,
溝通多d,從小教佢多d防人之心,依家個社會無計...
所以我唔多鍾意個女去人屋企,
有小組功課做就去圖書館,
唉!依家d細路...好難教
科技又太先進啦:054:

呢個女仔太不幸!
lingyan 2008-5-8 07:05:23 PM
或者呢個女仔覺得做呢個職業先可以搵到多d錢養活屋企,
佢都只不過係因為屋企無錢俾佢讀書先要停學。

不過都幾奇怪,又話屋企無錢,但係又可以上網 ...
jimmy)) 2008-5-8 09:09:52 PM
:063: 好心痛   好心酸
elyse)) 2008-5-8 10:52:49 PM
e~份份報紙都唔同講法既:024:
coinss 2008-5-9 11:39:14 AM
咩叫3p?:017:
mim0510 2008-5-9 12:08:02 PM
原帖由 coinss 於 2008-5-9 11:39 AM 發表
咩叫3p?:017:

即係3個人一同發生性行為

快速發帖