今日到我同閃閃小純兩隻野剪毛啦, 第一次剪...
唔.......剪完硬係好似冇剪過咁, 但又剪左好多毛架啦~
剪得唔好睇~~哈哈!!見笑
先黎閃閃~

剪毛前的閃閃

剪毛前的閃閃

大家好~我叫閃閃, 我要比阿爸剪毛啦

大家好~我叫閃閃, 我要比阿爸剪毛啦

剪毛後, 閃閃: 我d毛呀!!

剪毛後, 閃閃: 我d毛呀!!

睇落好似冇剪過咁....

睇落好似冇剪過咁....

wesky 2008-5-11 10:16:27 PM
哈~ 又真係幾似無剪過~~
閃閃對眼好大好黑~~ 好精靈啊~~
你係咪放佢係枱上面剪架??
阿度 2008-5-11 10:17:34 PM
到小純啦~
呢隻囡曳到呢, 剪一陣又同我踢一下腳....
d毛就比佢踢到滿屋飛:042:
仲好大力磨牙~好大聲, 剪完後仲大大力dum住地黎全屋走:066:
未試過見衰囡咁嬲~~不過一拎野食出黎就靜哂~哈哈:070:

剪毛前~

剪毛前~

影完一邊當然有另一邊啦

影完一邊當然有另一邊啦

剪完後~又係好似冇剪過咁...唉

剪完後~又係好似冇剪過咁...唉

阿度 2008-5-11 10:19:15 PM
係囉~好似冇剪過咁
但摸上手就明顯小左好多毛~~
係呀~我放佢上桌剪架~
閃閃好乖, 全程冇發脾氣走佬, 定定地比我剪

wesky 2008-5-11 10:21:35 PM
小純D毛好長喔~~ 剪完成身輕晒~~
仲後生左幾歲 tim~~:023:
阿度 2008-5-11 10:22:55 PM
同佢剪就最辛苦啦......走黎走去
雖然比起平時算叫靜, 但都好煩
踢到d毛周圍飛:068:

因為要睇住佢地
今次拎部850黎影, 影得好差~哈哈
casey 2008-5-11 11:19:30 PM
都cut得幾好呀

我唔敢cut呀
驚cut得唔好睇呀:024:
阿度 2008-5-12 12:03:17 AM
其實我都cut得好差架:068:
冇睇落去咁好~
wesky 2008-5-12 12:18:12 AM
凡事總有第一次   哈哈~~
下次一定會剪得更好~~
等熱返 我都要同佢地剪下先~~
coinss 2008-5-12 12:20:09 AM
有少少似龍貓:021:
波丸媽 2008-5-12 12:32:35 AM
呵呵呵~~個個好似剪上癮咁~~~:055:
hh0 2008-5-12 12:51:46 AM
哈哈.....有我墊底你唔會剪差得去邊既
又真係好似無剪過
不過, 閃閃係咪短毛架, 唔剪都ok wor
hh0 2008-5-12 12:55:52 AM
原帖由 DaDa_B 於 2008-5-12 12:32 AM 發表
呵呵呵~~個個好似剪上癮咁~~~:055:

都係聽講長毛既夏天剪短會涼爽d, 無gum易中暑,
我都只係同其中一隻長毛剪咋,其他短毛中毛都唔駛剪
hh0 2008-5-12 01:00:28 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-11 10:22 PM 發表
同佢剪就最辛苦啦......走黎走去
雖然比起平時算叫靜, 但都好煩
踢到d毛周圍飛:068:

因為要睇住佢地
今次拎部850黎影, 影得好差~哈哈

我都要戴晒口罩圍裙黎剪, 依然成眼鼻都係毛

咩野係850? 我用手機影架咋, 都唔差wor
阿度 2008-5-12 02:11:26 AM
原帖由 coinss 於 2008-5-12 12:20 AM 發表
有少少似龍貓:021:

你係咪話閃閃呢:070:

快速發帖