木芝士$20 @ Q兔
木製軟橋$28 @i lov rabit

哈姆咬木$10 @station

小咬木$11蚊2粒(加價@@) @station

木千秋$28@馬鞍山pet pet shop

感想:木芝士既反應最好, 可以捐黎捐去^^
      其次千秋, 開頭鼠鼠好中意玩, 而家玩厭左@@
     跟住木製軟橋, 幾得意, 可以彎黎彎去的^^ 不過彎太斜的話鼠鼠上唔到@@
     哈姆咬木...好化學@@ 有一片好快就甩左@@ 而且都唔知打直放定打橫放好, 打直好危險(倒下來整親鼠鼠), 打橫就冇得捐@@
     小咬木@@ 鼠鼠按唔住黎咬@@ 冇用的@@
snowtiff 2008-7-20 03:35:36 PM
原帖由 甜品糕 於 2008-7-20 03:11 PM 發表
佢地會半趴半坐 / 趴上去^^
趴上去果下有少少衝力, 所以個千秋就會搖下搖下喇

我果2隻唔會趴都唔會坐上去... = ="
只會當橋咁用... @@"
快快跑過去~
之後回頭望下個千秋郁~
但係大部份時間都係呢係下面訓覺... @@"
甜品糕 2008-7-20 03:40:11 PM

回復 16# 的帖子

快快跑過去@@ 咁好笑XD
其實我都feel到我隻芝麻好想捐入千秋下面,
不過有條柱係到佢捐唔入XD
nutsz 2008-7-20 06:23:28 PM
原來係咁...等我都買返個俾佢試下先@@
檸啡 2008-7-21 02:20:44 PM
原帖由 茵茵 於 2008-7-19 07:47 PM 發表
我都有個千秋 不過唔係咁 .係用D連樹皮既木整 

係總統BUY 既. 好似$35^V^:040:

係咪依隻丫??:054:

shirley_117 2008-7-21 09:52:24 PM
我想問........如果要洗既話........咁果個千秋同果條橋既鐵線會唔會生瘦架???:017:
檸啡 2008-7-21 10:15:20 PM
其實我覺得木既玩具或傢私都唔適宜洗......
甜品糕 2008-7-21 10:17:46 PM
木製既玩具我用乾紙巾擦的~~~~~~~~~
shirley_117 2008-7-21 10:18:03 PM
咁個玩具整污租咗咁點算呀???
檸啡 2008-7-21 10:19:17 PM
其實定期更換木製既玩具或傢私最好....會比較乾淨
shirley_117 2008-7-21 10:19:50 PM
哦.....................................
iaN` 2008-7-22 02:51:15 AM
`香港買D野咁平GE'?!
`起澳門買要你地2倍GE價錢 @@`
`都幾貴'  - -
甜品糕 2008-7-22 03:25:49 AM

回復 26# 的帖子

大陸買仲平~_~ 不過我又唔識係淘寶網買野~_~
吃不到的蘋果 2008-7-22 04:29:08 AM
儘管知道香港有些東西是大陸出品的

但總覺得在香港買會比較放心

直接在大陸買東西....我覺得品質無法控制@@||
snowtiff 2008-7-26 10:21:53 AM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-22 04:29 AM 發表
儘管知道香港有些東西是大陸出品的

但總覺得在香港買會比較放心

直接在大陸買東西....我覺得品質無法控制@@||

如果知道係大陸邊度有小寵用品買又唔太遠~
可以親身上去揀既就唔怕品質啦~ ^^
唔知有冇人識路呢?
甜品糕 2008-7-26 02:10:52 PM
回復 28# 的帖子
香港買就一定有保障d~  因為可以入口既都已經檢驗過, 已經合格<---我估

回復 29# 的帖子
有時見到陶寶價錢平成一半既真係會心郁郁架
大陸我之前去過一次之就唔敢再去了~_~ 郵寄就冇所謂~~

快速發帖