木芝士$20 @ Q兔
木製軟橋$28 @i lov rabit

哈姆咬木$10 @station

小咬木$11蚊2粒(加價@@) @station

木千秋$28@馬鞍山pet pet shop

感想:木芝士既反應最好, 可以捐黎捐去^^
      其次千秋, 開頭鼠鼠好中意玩, 而家玩厭左@@
     跟住木製軟橋, 幾得意, 可以彎黎彎去的^^ 不過彎太斜的話鼠鼠上唔到@@
     哈姆咬木...好化學@@ 有一片好快就甩左@@ 而且都唔知打直放定打橫放好, 打直好危險(倒下來整親鼠鼠), 打橫就冇得捐@@
     小咬木@@ 鼠鼠按唔住黎咬@@ 冇用的@@
hin63732127 2008-7-19 06:09:14 PM
有冇鼠鼠play緊d相:001: :001:
甜品糕 2008-7-19 06:10:51 PM
原帖由 hin63732127 於 2008-7-19 06:09 PM 發表
有冇鼠鼠play緊d相:001: :001:

下次影出黎^^~~~
不過都幾難捕捉到@@
hin63732127 2008-7-19 06:11:27 PM
+油:051: :051: :051: :051:
檸啡 2008-7-19 06:14:30 PM
條木橋我都有諗過買,,我係cwb總統見到$25
哈姆咬木我都有1個,(初初買鼠鼠&鼠鼠籠&用品時送的)
我就好似你張相咁樣擺放~佢地又可以企上去(方便望住我或當食物枱)
又可以係下面捐黎捐去~~
甜品糕 2008-7-19 06:23:41 PM
原帖由 檸啡 於 2008-7-19 06:14 PM 發表
條木橋我都有諗過買,,我係cwb總統見到$25
哈姆咬木我都有1個,(初初買鼠鼠&鼠鼠籠&用品時送的)
我就好似你張相咁樣擺放~佢地又可以企上去(方便望住我或當食物枱)
又可以係下面捐黎捐去~~

食物枱@@咁搞笑
我果個哈姆木已經爛左一片木~_~ 即係圖中最底果塊~_~
不過係為影相, 我擺番好扮冇爛~_~
係籠入面我2部分開左擺@@
檸啡 2008-7-19 06:28:19 PM
~_~ 係丫~有時會擺d新鮮食物落去~(eg.玉米...)
仲有,倉鼠食用既小蛋糕,佢地都會係上面係,因為會食到周圍碎,
係上面食唔會撈埋落d木糠度~~

我都用左3個幾月喇,冇爛到....佢地亦都冇咬......
只係當玩具or食物枱.....而唔係當咬木.......
茵茵 2008-7-19 07:47:10 PM
我都有個千秋 不過唔係咁 .係用D連樹皮既木整 

係總統BUY 既. 好似$35^V^:040:
‵小瑩 :] 2008-7-19 09:17:13 PM
哇...條橋買左28*0*...o係R記賣20蚊咋!
仲有個木千秋o係吉吉島10蚊店賣10蚊!
snowtiff 2008-7-20 12:10:30 AM
吃不到的蘋果 2008-7-20 12:41:37 AM
那個千秋我每次看到都很想買呢~>_<
甜品糕 2008-7-20 12:59:53 AM
~_~ 我冇格過價先買><
或者可以話係我懶~_~
不過吉之島咁平哦....反正我過幾日出旺角, 唔知旺角創興果間10蚊店有冇木玩具呢...?
snowtiff 2008-7-20 01:39:06 AM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-20 12:41 AM 發表
那個千秋我每次看到都很想買呢~>_

我買左個千秋~ D BABE鐘意係下面訓覺... = ="
完全發揮唔到千秋應有既功能囉... @@"
nutsz 2008-7-20 02:45:46 AM
我都想買千秋 我未見過 佢地係點玩嫁?
甜品糕 2008-7-20 03:11:58 PM

回復 14# 的帖子

佢地會半趴半坐 / 趴上去^^
趴上去果下有少少衝力, 所以個千秋就會搖下搖下喇

快速發帖