我知很多鼠媽都好少用到木糠.. 因為太大塵  

木糠

但我推介依隻.  我係俾刺蝟用既.就唔覺得好大塵. 因為 我既刺蝟既家 是無 野  come 住 晚上 開冷氣.都 唔覺有塵.:041:

仲好香TIM 有多款香味 :040:

我自己就用 菊花味     其他味 仲有 青草. 薰衣草  玫瑰. 青蘋果. 等等.

我係 係  金魚街 新開  個間 i love xxxxx buy 既 $10 一包 細 size   仲有BUY時 你會摸到包木糠比平時既軟
正常的.係足500G^^
另有大size 出售  但我無問價

遲d用哂 我會去 buy 大size用^^ 到時再 報價ar^^

吃不到的蘋果 2008-8-13 02:38:55 AM
I x raboit 所謂的原味是什麼草原香......

其實也是有加味的嘛= =

不過價錢真的挺吸引~

原味的十元~~其他都是十五耶!!

現在在I x raboit見到買二送一啊~~@@
小兔 2008-9-12 04:01:39 PM
我用緊呢隻呀,不過係原味~都係I LOVE XXXXXX買~
而家買2送1,不過我懶得拎,買1條算LU :043:
燒雞。﹏。 2008-10-10 08:29:26 PM
請問間野係邊架??:021:
shura 2008-10-10 09:55:12 PM
好野wor!!! 多謝分享=].........
【細賢】 2008-10-12 03:06:01 AM
原帖由 燒雞。﹏。 於 2008-10-10 08:29 PM 發表

mk金魚街,,"
★呀紫☆ 2008-10-12 07:17:00 AM
原帖由 燒雞。﹏。 於 2008-10-10 08:29 PM 發表

金魚街行下點...
係第2條街街頭...[金魚行係有2段呀~]
0772 2009-4-6 10:08:12 PM

我同你ge木糠1樣`-v-''

刀係菊花味`

1kg要20蚊-,-

e隻木糠用耐左就會發現有d木餅-3-

同埋抓碎果陣個nose痴太埋會咳-3-

好碎呀v333v
阿屎 2009-5-15 07:44:25 PM
我覺得呢隻唔好用/.\
會成日發現裡面有大大細細既木條.
攪到我每次都要留心清楚去拎走
hamster881a 2009-6-25 09:36:35 AM
我都係用le隻,,
$15咋!!!
Cwopqa 2009-6-25 10:15:56 AM
我用緊呢隻係原味
係通菜街買
好平$7~9:062:
becky1244 2009-7-28 10:02:32 PM
我都係用呢隻._.(蘋果味)
不過我成日用個陣都發現一d一條條既木- -''
crystal_xd 2009-8-10 01:36:16 AM
大既o係i love xxxxxx買45蚊呀:056:
SIU童 2009-8-20 11:32:15 AM
我都係用緊呢種喎....9蚊有了
CHENjw 2009-9-7 08:13:15 PM
ONO噶木糠粉尘比较多,我觉得木糠都系买菲比噶会好D
小小 2009-10-17 11:54:14 PM
我都係用e隻嫁~~

我買左檸檬同青萍果~~

快速發帖