0772 2009-6-22 10:27:05 PM
i love xxxxxx有呀

好似198
Tommy123 2009-6-22 10:30:59 PM
好似唔係咁實用喎 -.- 又唔通風喎 .

成個裝碗碗碟碟果 D 架咁 - -
chironli 2009-6-28 05:35:09 PM
今日係銅鑼灣sogo後面上樓果間見過~
每個要$200
crystal_xd 2009-6-29 12:01:48 AM
i love rxbbxit..................
qqwwee2702 2009-7-20 11:06:05 PM
計番港錢360
都幾貴下w0w
vincent 2009-8-6 09:21:23 PM
mk有得buy:055::055:
1xx元:057:
carolyn_le03 2009-8-15 02:29:14 AM
銅鑼灣純貓天地和總統商場一定有:057:
嫣嫣;) 2009-8-16 02:24:52 PM
不嬲i love rxbbxit都可以買..
Kaye少 2009-8-16 03:05:40 PM

e個咪同我個籠一樣款:031:
http://zizi-land.info/thread-3959-1-1.html
I ♥ Rabbit最平囉
              (\~~/)
我係八號吐(^_^ )買
ctwk 2009-8-19 12:36:06 AM
MK有得賣呀
都幾大下
但要差唔多200$
melonycy 2009-9-14 05:15:34 PM
本人用緊e個籠~6月既時候買~鼠鼠冇皮膚病既問題發生~
我係荃灣買架~幾錢就唔多記得啦~
SunnyIris 2009-9-14 06:50:53 PM
i see that in i love rxbbxit before,but that is pink colour
SunnyIris 2009-9-14 06:52:55 PM
rxbbxit=rabbit:044:the place is in mk
【細賢】 2009-9-15 05:52:39 AM
大我又唔覺得大..仲覺得好焗添..而家咁熱..唔想熱死隻鼠鼠= ="
Dororo 2009-9-28 10:48:14 PM
好正好想買.... 但媽媽已經禁止在下買新東西給鼠了...:050:

快速發帖