wesky 2008-8-16 01:44:16 PM
未見過呢款籠喔
sodmichelle 2008-8-16 01:54:43 PM
依個都係SANKO WILD, 不過香港應該冇
檸啡 2008-8-16 01:54:56 PM
日本 = ="
個籠好似好細咁....
sodmichelle 2008-8-16 02:02:39 PM
原帖由 檸啡 於 2008-8-16 01:54 PM 發表
日本 = ="
個籠好似好細咁....

375 x 370 x 高240mm
可以駁管駁多幾個籠咁空間都okay
yuka 2008-8-16 04:27:34 PM
原帖由 sodmichelle 於 2008-8-16 02:02 PM 發表

375 x 370 x 高240mm
可以駁管駁多幾個籠咁空間都okay

個size都ok,而且外型都幾特別   :057:   :057:
最愛小蕉 2008-8-16 05:14:52 PM
如果香港有一定買    好多用途      好想要丫    生左bb都有得分開用丫ma
甜品糕 2008-8-16 05:51:05 PM
我覺得好似育嬰箱:046:
通風嗎??? 個轉轉霸左好多通風位喔- -
不過係幾特別就是了^^
‵小瑩 :] 2008-8-16 05:57:52 PM
好似真係唔多通風...好焗咁..
香港唔建議用呢d籠喔~
wesky 2008-8-16 06:11:39 PM
膠籠的通風能力比鐵籠較低
通風不足容易引起皮膚病喔
吃不到的蘋果 2008-8-17 11:48:54 PM
這個外型...令我聯想到放碗碟的隔水箱~XP
Cwopqa 2009-6-18 07:38:25 PM
未見過呢款籠喔:043::065:
hokwoksui 2009-6-18 09:12:44 PM
:057:依家 X Love Rabbit 有得賣喎
小公主 2009-6-19 11:06:48 PM
:057:依家 X Love Rabbit 有得賣喎
hokwoksui 發表於 2009-6-18 09:12 PM

今日我都見到 ^^~
sukiyun 2009-6-22 09:44:39 PM
我也在尋這籠子,我在屯門的8號X見過,正儲錢買

快速發帖