我通常係晚上食完飯沖完涼, 臨訓前就幫鼠鼠換糧^^
而且早上同中午多數都唔係屋企, 晚上先得閒~~~
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 141 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
carrielailai 2009-4-25 12:59:45 PM
夜晚先換...通常日頭都趕住出街
Vicky 2009-4-26 10:07:03 PM
我返早就夜晚換~
返夜就朝早換~:055:
babebabebaby 2009-5-21 12:46:56 PM
我每日都會加糧或換糧架
0772 2009-6-7 04:54:47 PM
唔定時嫁.`:057::057:
Cwopqa 2009-6-22 12:39:32 PM
通常都係不定時同佢地換糧~~~:073:
Yung 2009-6-22 12:58:31 PM
我都唔定時換.XP:062:
yori 2009-7-30 10:22:15 PM
我係不定時架~~
可能因為最近太得~
usermooyan 2009-8-10 01:29:02 PM
覺得佢5夠食同洗籠個時換:062:
Kaye少 2009-8-10 10:48:55 PM
我會等佢地食晒(包括佢收埋果d)先會加
online 2009-8-31 07:23:22 PM
唔定咖,見到唔夠就加糧
平日起身8點至8點半起身(放假),起身就換糧
出完街返到黎又睇下夠唔夠,
臨訓果陣又再加糧....
有時燉蛋係食物兜尿尿..咪要即刻換左佢囉 ~_~
檸啡 發表於 2008-9-3 09:39 AM
咁低下面既糧咪好舊@_@? 發臭添
檸啡 2009-9-16 09:36:22 AM
咁低下面既糧咪好舊@_@? 發臭添
online 發表於 2009-8-31 07:23 PM

哈哈,點會好臭呢?:031:
你冇睇清楚我話起身就換糧咩?
係唔夠糧(食哂)先再加糧!
至於燉蛋尿尿係糧上面...已經係想當年bb果陣既事.___."
bu1210 2009-9-17 07:37:27 PM
通常都係訓教前
岩岩好24小時換1次
金夜叉 2009-10-12 06:53:26 PM
夜晚~日頭要返工~見冇乜就+返D俾佢~
藍羽靖 2009-12-2 09:30:41 PM
早上放一次、晚上放一次,給牠吃兩餐吧^3^
kaigod 2010-4-8 11:37:11 AM
我起身果陣

快速發帖