我通常係晚上食完飯沖完涼, 臨訓前就幫鼠鼠換糧^^
而且早上同中午多數都唔係屋企, 晚上先得閒~~~
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 141 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
tsac_ever 2008-8-31 02:42:00 PM
通常都係早上同佢地換糧~~~:055:
Tommy123 2008-8-31 02:47:11 PM
我係 . . . . 起身 幫佢 + DD , 夜晚訓果時再 + DD .

* 我 用 PS 糧 .

stephen28 2008-8-31 08:48:26 PM
早上 啊...
因 為 要 番 學 校 丫 嗎!!!
snowtiff 2008-9-1 01:44:57 AM
黃昏,因為果陣佢地O岩O岩起身搵野食~ ^^
檸啡 2008-9-3 09:39:56 AM
唔定咖,見到唔夠就加糧
平日起身8點至8點半起身(放假),起身就換糧
出完街返到黎又睇下夠唔夠,
臨訓果陣又再加糧....
有時燉蛋係食物兜尿尿..咪要即刻換左佢囉 ~_~
yatlam 2008-9-6 10:08:02 PM
:055: 唔定時嫁~要視乎d糧既情況~
happyhamster 2008-10-21 03:26:21 PM
晚上.....because果真好have time
小兔 2008-10-21 09:44:56 PM
我夜晚先放糧架~早上太趕換唔切 :014:
aR婷 2008-11-18 07:34:35 PM
晚上lo~~:045:
臨瞓前要幫鼠鼠換ga la~~:021:
愛鼠路人甲 2009-2-4 08:27:10 PM

回復 # 的帖子

夜晚換,因為鼠鼠日抖係訓覺,夜晚先出黎玩嫁嘛:057:
fisuei1234 2009-2-8 08:27:10 PM
我好得閒 ...
吾定時架  餵牠地......
ykvonne 2009-2-8 08:35:08 PM
原帖由 Tommy123 於 2008-8-31 02:47 PM 發表
我係 . . . . 起身 幫佢 + DD , 夜晚訓果時再 + DD .

* 我 用 PS 糧 .

我都係喎~:057:
睇下佢地食成怎樣啦~再加糧俾佢地
早上會加多少少糧,因為怕有事不能早回家,所以多多存貸俾佢地
suet1220 2009-2-8 11:30:05 PM
晚上啦..因為唔得閒..:032:
monii08 2009-2-19 11:52:02 AM
every night dou change a

快速發帖