請到 PetKD 寵頁登記兔兔資料
http://petkd.net/pets.php

===============================================================================
齊來打造一個屬於你我的兔兔名冊
擁有
屬於你我的集體回憶

回覆貼子一律跟以下格式

兔兔名字:

兔兔主人: (你的會員名稱)
兔兔性別: (男/女)
兔兔生日: (DD-MM-YYYY)
兔兔品種:
兔兔介紹:

圖片尺寸長或闊須小於800px, 圖片過細或沒有圖片, 將不會被收錄於兔兔名冊揭頁版內

所有加入相冊的兔兔的相片將會顯示在Slide Show 中~~
目前已有 超過500 隻可愛兔兔啦~
你仲等? 盡快加入啦~~

MayE 2008-3-25 09:19:22 PM
兔兔名字︰叮叮
兔兔生日︰07-12-2007 (愛協估計)
兔兔品種︰獅子兔
兔兔介紹︰膽小、好奇、鍾意乾淨、只會當有糧吃時才主動走過來,平時不太喜歡被人摸(除了按摩的時候)
con 2008-3-26 01:46:08 AM
兔兔名字:之之
兔兔性別:男
兔兔生日:估計2007年3月1日
兔兔品種:估計賓尼mix貓貓兔
兔兔介紹:最鐘意玩木波波..吃草,木瓜丸,心型餅,高速轉圈,不過,最怕被人抱>_<

Sleep with ball.jpg (36.69 KB, 下載次數: 130)

Sleep with ball.jpg

wingwing419 2008-3-28 09:13:06 PM
兔兔名字:   TOBY_兔比_比比兔  (好多名...哈哈)
兔兔性別:  男成泥嫁...SO MAN
兔兔生日: 4月一日
兔兔品種: Bunny(金黃色)
兔兔介紹: 壞兔一名! 鐘意跳舞仔...好似兔女咁細膽"仲有...吾比人罵,會同你死過的..
christineo_o 2008-3-30 09:46:44 PM
兔兔名字: Bu Bu
兔兔性別: 男
兔兔生日: 12月13日
兔兔品種: Bunny
兔兔介紹: 大膽 為食 有野食時反轉佢都得 最愛突然衝埋黎等你唔小心撞到佢
                   不過好乖 暫時無咩野比佢咬爛 (除左裝草既袋 一張訓開既毯有一小個孔)
最愛活動: 除左攤就係攤 最多就係食野 最愛跑幾圈就中槍訓低 攤一陣之後起身再
                    重覆黎過 特別係攤係人腳邊 什至訓係你腳度

我upload唔到相... 佢話唔知咩錄置性問題 要同管理員contact
大家去bu bu blog睇啦

TEDXD 2008-3-31 01:31:08 PM
兔兔名字:  BUBEE.. 阿仔.. BB..
兔兔性別:  男
兔兔生日: 3月25 買返屋企
兔兔品種: 黑白
兔兔介紹: 好傻..  仲有好多.. 要慢慢留意

choipingx2627 2008-4-4 08:02:19 PM
兔兔名字 :: 介奶
兔兔生日 ::   08年1月中
兔兔品種 ::  bunny
兔兔介紹 ::  超活潑 最中2走黎走去 好為食的

wesky 2008-4-4 08:21:53 PM
歡迎啊~~
介奶係灰色定係黑色架??
佢幾多個月大啊?
耳仔仲未落返黎既~~:033:
choipingx2627 2008-4-4 10:45:15 PM
原帖由 wesky 於 2008-4-4 20:21 發表
歡迎啊~~
介奶係灰色定係黑色架??
佢幾多個月大啊?
耳仔仲未落返黎既~~:033:

差不多3個月.. 灰色
wahaha24hour 2008-4-6 12:51:47 AM
兔兔名字: Ling Ling
兔兔性別: 靚女一名
兔兔生日: 2007年6月4日
兔兔品種: 迷你兔
兔兔介紹: 一隻奇怪的兔兔,食野口味好單調,任何牌子嘅A草、T草都會狂食,但係菜菜就只食菜芯,其他菜就唔多願食,任何零食都唔吼,包括木瓜丸,零食只鍾意食Q兔的木瓜乾,第二個牌子都唔肯食架,無幾耐前做desex,草粉咁香都唔吼噃。
佢都幾惡架,莫講話抱,摸吓按摩都唔like,不過就識聽自己個名,叫佢個名就會即刻走埋嚟,睇吓有無野食,我一講"打死",就即刻9秒9跳番入籠。

wesky 2008-4-6 01:03:24 AM
Ling Ling 好靚女~~ 好似有藍眼晴tim bor~
好羡慕~:020:  一聽到名就走埋黎~
平時點訓練架~??
fei_jai 2008-4-6 01:25:03 PM

兔兔名冊~

兔兔名字:小啡
兔兔性別:男
兔兔生日:8月4日
兔兔品種:侏儒兔
兔兔兔介紹:唔中意抱,好為食,有時會發癲,有時HAPPY下會跳兔仔舞,極中意咬嘢

小桃栗 2008-4-7 02:45:31 PM
原帖由 TEDXD 於 2008-3-31 13:31 發表
兔兔名字:  BUBEE.. 阿仔.. BB..
兔兔性別:  男
兔兔生日: 3月25 買返屋企
兔兔品種: 黑白
兔兔介紹: 好傻..  仲有好多.. 要慢慢留意

同我隻兔兔好似樣@@"不過我隻兔兔係女來的,,遲d得閒先幫佢做名冊@@
coffee 2008-4-8 05:21:45 PM
兔兔名字: 我的名字Coffee仔
兔兔性別: 男
兔兔生日: Mami 3月20日帶我返屋企,售貨員話我3月幾月
兔兔品種: 售貨員話我係貓貓兔(不過Mami話唔似喎)
兔兔介紹: Mami話我都算乖喎!我鍾意一路食一路便便,開頭我都知應該尿尿喺邊,自從有一日Mami攞我d便便飛完我之後...我決定尿尿同便便都放得隨心所欲d,急就放出黎,不過Mami試過要我改返喺廁所痾,我嗰日座喺廁所諗通咗(屎坑Q),為咗日後可以繼續隨心所欲唔想比Mami管,我決定忍一日一夜...哈哈,我成功咗。不過,Mami咁都忍我皆因我係一名擦鞋仔,佢一叫我我會企高叫Mami抱,如果佢比我行去佢膊頭,我會喺佢耳邊"哦哦聲"。

wesky 2008-4-9 04:38:19 PM
Coffee 仔有冇相啊~~
好想睇下Coffee仔的盧山真面目 :020:
MOURINHO 2008-4-11 11:43:49 PM
兔兔名子:糯米滋
兔兔性別: 女
兔兔生日: 2月14日
兔兔品種: 貓貓兔
兔兔介紹:發呆,為食,鬼鬼祟祟,想去主人唔比我去地方玩...嘿嘿!!:046:

快速發帖