請到 PetKD 寵頁登記兔兔資料
http://petkd.net/pets.php

===============================================================================
齊來打造一個屬於你我的兔兔名冊
擁有
屬於你我的集體回憶

回覆貼子一律跟以下格式

兔兔名字:

兔兔主人: (你的會員名稱)
兔兔性別: (男/女)
兔兔生日: (DD-MM-YYYY)
兔兔品種:
兔兔介紹:

圖片尺寸長或闊須小於800px, 圖片過細或沒有圖片, 將不會被收錄於兔兔名冊揭頁版內

所有加入相冊的兔兔的相片將會顯示在Slide Show 中~~
目前已有 超過500 隻可愛兔兔啦~
你仲等? 盡快加入啦~~

vice0926 2008-4-24 01:06:19 AM
兔兔名字: Hachi
兔兔性別: F
兔兔生日: 四個幾月
兔兔品種: 賓尼兔
兔兔介紹: 初頭好驚青..唔鍾意比人摸..相處耐左好乖女..文靜..鍾意企起身..

nicole518 2008-4-24 03:24:44 AM
兔兔名字: 樂樂
兔兔性別: 兔女郎
兔兔生日: 1月25日
兔兔品種: 賓尼

兔兔介紹:
好鬼百厭,成日襯我訓著果時就會想盡辨法嘈醒我!!
懶訓豬,經常擺出一個海棠春睡的姿勢訓覺!!
女生外向,兔爸第一次探佢,佢唔驚不突止,仲成功地電到兔爸暈哂大浪(俾返兔爸我啊...)
終極逃犯,次次一開籠蓋擺糧草的時候就會乘機逃走
有聞腳的怪辟,放佢出籠玩的時候,奉旨嗦幾野我隻腳先會走開

波丸媽 2008-4-24 07:36:55 AM
咦~~vice0926~~~
你都有好多兔仔啊~~~~佢地個樣好baby~~~
係咪仲係好細個???
(對我來說: 2隻以上算是多啦~~haha:060: )
歡迎你地啊~~~^^

波丸媽 2008-4-24 07:38:42 AM
原帖由 nicole518 於 2008-4-24 03:24 發表
兔兔名字: 樂樂
兔兔性別: 兔女郎
兔兔生日: 1月25日
兔兔品種: 賓尼

兔兔介紹:
好鬼百厭,成日襯我訓著果時就會想盡辨法嘈醒我!!
懶訓豬,經常擺出一個海棠春睡的姿勢訓覺!!
女生外向,兔爸第一次探佢, ...

海棠春睡的樂樂~~~:060:
你既介紹真會令人對樂樂想入飛飛~~~呵呵呵:009:
歡迎你地啊~~~^^
wesky 2008-4-24 08:09:16 AM
樂樂好靚女啊~~~^^:033:
nicole518 2008-4-24 08:29:44 AM
原帖由 DaDa_B 於 2008-4-24 07:38 發表

海棠春睡的樂樂~~~:060:
你既介紹真會令人對樂樂想入飛飛~~~呵呵呵:009:
歡迎你地啊~~~^^

hahaaaha.... 想入飛飛??..
海棠春睡的樂樂唔好諗住佢攤得好sexy...
其實,佢攤起上來的時候係會不顧儀態架~hahaaa

原帖由 wesky 於 2008-4-24 08:09 發表
樂樂好靚女啊~~~^^:033:

oh...係架,都幾靚女啦..
仲識放生電溝仔tim架,大小通殺!!!
上至兔爸:050: ,下至兔媽的2個細佬都俾佢迷到暈陀陀....哈哈
vice0926 2008-4-24 02:23:00 PM
原帖由 DaDa_B 於 24-4-2008 07:36 發表
咦~~vice0926~~~
你都有好多兔仔啊~~~~佢地個樣好baby~~~
係咪仲係好細個???
(對我來說: 2隻以上算是多啦~~haha:060: )
歡迎你地啊~~~^^

係呀..佢地都好細個..
要好小心照顧佢地..
所以成日都好擔心佢地..
一有小小事就緊張到死呀我!><

嘻..多謝你
Colleen 2008-4-25 05:27:43 AM
原帖由 vice0926 於 2008-4-24 14:23 發表

係呀..佢地都好細個..
要好小心照顧佢地..
所以成日都好擔心佢地..
一有小小事就緊張到死呀我!><

嘻..多謝你

嘩~你咁勁養咁多隻bb,好辛苦ga wor:056:
johnnytong3 2008-4-28 11:06:07 AM

兔兔姓名:忌廉
兔兔姓別:男
兔兔生日:8月26日大約
兔兔品種:迷你兔
兔兔介紹:好嗲人,抱上手任摸唔嬲~

兔兔姓名:鮮奶
兔兔姓別:女
兔兔品種:賓尼兔
兔兔介紹:活潑可愛,不過會發公主脾氣dun地地~

波丸媽 2008-4-29 11:06:06 AM
原帖由 johnnytong3 於 2008-4-28 11:06 發表

http://x2f.xanga.com/010c7a623063218 ...

抱上手任摸唔嬲....係身為兔媽既我同兔爸的終極目標:060:
不過衰女唔多鍾意,唔可以勉強:043:
johnnytong3 2008-4-29 01:00:31 PM
比d時間一定得既!~
nievedith 2008-4-29 01:34:13 PM
原帖由 vice0926 於 24-4-2008 01:06 發表
兔兔名字: Hachi
兔兔性別: F
兔兔生日: 四個幾月
兔兔品種: 賓尼兔
兔兔介紹: 初頭好驚青..唔鍾意比人摸..相處耐左好乖女..文靜..鍾意企起身..

呵~ 個頭好圓, 好可愛~
nievedith 2008-4-29 01:35:59 PM
原帖由 johnnytong3 於 28-4-2008 11:06 發表

http://x2f.xanga.com/010c7a623063218 ...

我個女同你隻仔一樣, 係黑白色架~
johnnytong3 2008-4-29 04:47:34 PM
都係同一種?
lingling 2008-5-3 10:41:30 PM
兔兔名字:毛毛
兔兔性別:女
兔兔生日:12月...某日(我當25日係佢生日):053:
兔兔品種:迷你
兔兔介紹:勁鍾意咬野,俾人摸頭頭...

快速發帖