今日起身, 發現成個籠都係尿尿
廁所高既邊位係尿, 籠邊係尿, 角落都係尿尿尿尿尿

以果d高度黎講, 隻衰囡包應該係噴尿卦? 雖然我仲未親眼見過...
用左成個下晝大掃除!!! 累死人

呢排佢又叻又嗲, 我行去邊佢都會跟住, 又識返入籠去廁所
我仲係咁讚佢聰明抵錫乖兔兔!!
點知今日就做呢d惡作劇!!
唔知係唔係因為天氣熱呢??
要快d 帶佢DESEX先得

ccychoy 2012-5-10 07:03:21 PM
happyyuki 發表於 2012-5-9 10:18 PM
其實佢脾氣幾乖架

我隻花豬b之前末熱好中意我抱住尼訓
最排一抱就咕我
貓仔兔 2012-5-10 08:33:27 PM 來自手機
ccychoy 發表於 2012-5-10 07:03 PM
最排一抱就咕我

我嗰隻都係咁...又唔俾剪甲,幾經辛苦,仲有7隻手指/腳指未剪呀...
Dylan 2012-5-10 08:44:42 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-10 08:33 PM
我嗰隻都係咁...又唔俾剪甲,幾經辛苦,仲有7隻手指/腳指未剪呀...

bB 平時 d 屎屎好大粒架,不過呢排細粒咗好多。
呢幾曰早晚都開冷氣,同食咗益生菌,大大粒既黃金便又有返喇
happyyuki 2012-5-10 11:55:07 PM
ccychoy 發表於 2012-5-10 07:03 PM
最排一抱就咕我

取左岩岩接兔兔返黎果幾日好sweet咁俾我抱同爬我之外...
我到而家都未成功抱過佢
happyyuki 2012-5-10 11:56:08 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-10 08:33 PM

我都要親力親為剪甲甲
只許成功 不許失敗!!!!
happyyuki 2012-5-10 11:57:29 PM
Dylan 發表於 2012-5-10 08:44 PM
呢幾曰早晚都開冷氣,同食咗益生菌,大大粒既黃金便又有 ...

今日加左把風扇仔俾佢*
到而家都未有噴尿/ 周圍尿尿!
把風扇買得抵
貓仔兔 2012-5-11 12:00:11 AM 來自手機
Dylan 發表於 2012-5-10 08:44 PM
呢幾曰早晚都開冷氣,同食咗益生菌,大大粒既黃金便又有 ...

係呀...呢啲日子兔兔腸胃好易有問題架!真係睇小眼都唔得!
貓仔兔 2012-5-11 12:05:04 AM 來自手機
happyyuki 發表於 2012-5-10 11:57 PM
今日加左把風扇仔俾佢*
到而家都未有噴尿/ 周圍尿尿!
把風扇買得抵 ...

我都買左部好野,水冷風扇呀,下面放冰放雪種,吹冷風出來,好過風扇,其實....你嗰時開冷氣中,忌廉賓係咪聽到啲聲嚇親呢?
happyyuki 2012-5-11 12:52:53 AM
貓仔兔 發表於 2012-5-11 12:05 AM
我都買左部好野,水冷風扇呀,下面放冰放雪種,吹冷風出來,好過風扇,其實....你嗰時開冷氣中,忌廉賓係 ...

我而家諗返起, 果日係我交收左塊散熱板俾佢試用
佢都有訓上去的, 但唔知係唔係我洗得唔夠乾淨, 有第2隻兔兔既味, 所以噴尿呢
Dylan 2012-5-11 09:52:19 AM
happyyuki 發表於 2012-5-11 12:52 AM
佢都有訓上去的, 但唔知係唔係我洗得唔夠乾淨, 有第2隻兔 ...

你試下用熱水浸一浸再比佢用,唔好比醋,d醋酸性太強,會侵蝕金屬.
貓仔兔 2012-5-11 11:53:02 AM 來自手機
happyyuki 發表於 2012-5-11 12:52 AM
佢都有訓上去的, 但唔知係唔係我洗得唔夠乾淨, 有第2隻兔 ...

噢...可能係wor...用水浸下佢,浸耐啲,因為雲石有空隙,所以啲清潔野走日西入去好難洗出黎架,之後風乾佢睇下好無啲啦!
ccychoy 2012-5-11 06:52:12 PM
happyyuki 發表於 2012-5-10 11:55 PM
取左岩岩接兔兔返黎果幾日好sweet咁俾我抱同爬我之外...
我到而家都未成功抱過佢 ...

花豬b返尼既時侯好5中意人地抱
但由半歲開始愈大愈嗲
反常兔
貓仔兔 2012-5-11 09:22:44 PM
happyyuki 發表於 2012-5-10 11:56 PM
我都要親力親為剪甲甲
只許成功 不許失敗!!!!

係呀...自己剪最好,又唔使嚇親佢,又唔怕人地會整損佢!加油呀!

快速發帖