今日起身, 發現成個籠都係尿尿
廁所高既邊位係尿, 籠邊係尿, 角落都係尿尿尿尿尿

以果d高度黎講, 隻衰囡包應該係噴尿卦? 雖然我仲未親眼見過...
用左成個下晝大掃除!!! 累死人

呢排佢又叻又嗲, 我行去邊佢都會跟住, 又識返入籠去廁所
我仲係咁讚佢聰明抵錫乖兔兔!!
點知今日就做呢d惡作劇!!
唔知係唔係因為天氣熱呢??
要快d 帶佢DESEX先得

Dylan 2012-5-9 05:16:28 PM
恭喜你呀!忌廉賓大個女喇!
happyyuki 2012-5-9 05:27:13 PM
Dylan 發表於 2012-5-9 05:16 PM
恭喜你呀!忌廉賓大個女喇!

BB有噴過尿嗎??
總之真係俾隻野激死* 個樣又好可愛好無辜辜咁!!!
Dylan 2012-5-9 05:43:09 PM

無呀!但佢每次周圍尿尿完,比我發現咗,佢就用對無辜眼望住我,扮無辜!好鬼得意,佢每次天氣熱,食咗藥唔c服,發脾四尿尿.我都唔捨得鬧佢,好心痛,抱抱tum返佢,錫返佢.因為佢唔開心,唔開心,即刻抱佢入房開冷氣.舊年兔爸返咗工一唔記得比冰種佢,我出門口就一定會發現佢尿尿起大門個角道.真可憐
happyyuki 2012-5-9 05:51:34 PM
Dylan 發表於 2012-5-9 05:43 PM
無呀!但佢每次周圍尿尿完,比我發現咗,佢就用對無辜眼望住我,扮無辜!好鬼得意,佢每次天氣熱,食咗藥唔 ...

我都冇鬧佢, 圍左個地方俾佢玩, 就默默係到洗籠
隻衰囡仲好可憐咁望住我, 我就同佢講"你就叻啦, 整污jo哂d野!!"
然後企定定望住我流哂汗咁洗洗洗!!!
之後我砌返個籠既時候呯呯彭彭, 佢唔係走開, 而家衝過黎睇我
唔知係唔係擔心我整親, 個心都甜返哂.....
wesky 2012-5-9 07:47:24 PM
大個女,間中噴幾下姐
all_loving_it 2012-5-9 08:00:43 PM
你有無開冷氣比兔兔?

如果無既話, 就係兔兔真係太熱, 好辛苦, 想噴尿到佢所在環境既4周黎降低溫度, 而且佢係籠入面緊逼感更強, 我地都覺得好熱, 好辛苦, 更何況係兔兔呢, 真係好鬼死慘......

當然5好怪佢, 如果因為熱得濟, 佢都係逼不得已
ccychoy 2012-5-9 09:05:14 PM
太熱了.兔兔既脾氣都會差d
Dylan 2012-5-9 09:35:24 PM
happyyuki 發表於 2012-5-9 05:51 PM
我都冇鬧佢, 圍左個地方俾佢玩, 就默默係到洗籠
隻衰囡仲好可憐咁望住我, 我就同佢講"你就叻啦, ...

你真係24孝媽媽,忌廉賓好幸福啊
happyyuki 2012-5-9 09:49:07 PM
wesky 發表於 2012-5-9 07:47 PM
大個女,間中噴幾下姐

哈哈哈!!大個女!!!
SEXY 兔女郎~~*
happyyuki 2012-5-9 10:18:17 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-9 08:00 PM
你有無開冷氣比兔兔?

如果無既話, 就係兔兔真係太熱, 好辛苦, 想噴尿到佢所在環境既4周黎降低溫度, 而且佢 ...

我係屋企既時候兔兔都有冷氣嘆的*

不過我都覺得佢熱, 已經冰種, 散紙板都出動哂, 哈哈!!
要同屋企人傾傾睇下可唔可以長期開冷氣俾兔兔=)
happyyuki 2012-5-9 10:18:52 PM
ccychoy 發表於 2012-5-9 09:05 PM
太熱了.兔兔既脾氣都會差d

其實佢脾氣幾乖架
happyyuki 2012-5-9 10:23:07 PM
Dylan 發表於 2012-5-9 09:35 PM
你真係24孝媽媽,忌廉賓好幸福啊

我覺得同忌廉賓相處左3個月, 初初都仲會覺得佢係認野食多過認主人
但我而家都幾肯定兔兔係生活得開心, 同認得我呢
all_loving_it 2012-5-9 11:12:11 PM
Dylan 發表於 2012-5-9 05:43 PM
無呀!但佢每次周圍尿尿完,比我發現咗,佢就用對無辜眼望住我,扮無辜!好鬼得意,佢每次天氣熱,食咗藥唔 ...

你BB尿尿起大門到, 其實好用心良苦, 提醒你地無比冰種佢, 等你補返比佢, 以免熱得滯中暑, 要你破費同佢睇醫生同為佢擔心
all_loving_it 2012-5-9 11:16:47 PM
happyyuki 發表於 2012-5-9 09:49 PM
哈哈哈!!大個女!!!
SEXY 兔女郎~~*

侏老板話最鐘意sexy既兔女郎

快速發帖