尋晚bB食剩d莖,諗住要佢食多d,所以唔加新草比佢,佢居然......
情願食貓砂,都唔食d莖蠢兔仔
我條頸此終都唔夠佢硬,之後比d咗botanical hay同APD 1st cut佢.見佢起勢敢食食食,揀都唔揀吓,兔爸入黎見到我拿住d APD起道塑,佢問我:你做咩呀-.-試菜牙~.~
我塑完又塑,都唔覺得香,都唔同一般草味既.
bB你快d食晒d oxbow,mama 就幫你轉momi吓
各位兔兔友,請問你地既小朋友對momi 1st同APD 1st反應如何,比我參考一吓,再抉定轉momi定APD,又或者混草比佢食,不過我唔想買2nd cut比佢食.因為佢依家食菜菜已經食少咗草草,我想佢食多d莖,痾好多好多黃金便

KathyChan 2012-5-15 05:55:21 PM
Dylan 發表於 2012-5-15 05:40 PM
oxbow丟好多,所以我諗APD佢會食晒既話,費d都okay
APD草質係令,你有無睇過佢post ...

其實APD佢都唔會食晒 不過系食得多左咁解
佢一定會有幾條剩 ...系正常既....

我呀囡都食左成年apd lu.....
KathyChan 2012-5-15 05:57:34 PM
Dylan 發表於 2012-5-15 05:48 PM
no ar,no ar
我同兔爸只係汁佢d黃葉食咋,綠色果d真係好食好多,又香又甜,又爽又脆 ...

呵呵!真系兔仔養你XDDD
貓仔兔 2012-5-15 08:13:43 PM 來自手機
Dylan 發表於 2012-5-15 02:22 PM
敢咪即係momi 1st cut健康,咪有大大粒既黃金便
唔該晒!等我買黎試食先 ...

我隻仔好鍾意試食嗰包,咁我就買5.5磅...點知佢而家唔鍾意食.. 我索過兩包,好似5.5無咁香同咁多花花 ,亦好軟好少枝....無奈...係咪啲草差左呢?
貓仔兔 2012-5-15 08:19:01 PM 來自手機
Dylan 發表於 2012-5-15 05:31 PM
係呀!我依家汁手尾,食黃葉,沙律汁都買埋......鳴鳴鳴

我都係呀,兔兔食最靓嘅... 人就....哈哈哈哈,不過兔爸係唔會知!哈哈哈哈哈...我地都有俾兔食羅馬生菜,佢開心到個pat震日西㗎!^^
Dylan 2012-5-15 10:42:13 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-15 08:19 PM
我都係呀,兔兔食最靓嘅... 人就....哈哈哈哈,不過兔爸係唔會知!哈哈哈哈哈...我地都有俾兔食羅馬生菜, ...

係呀!係呀!bB1見羅馬生菜,佢就開心架喇!

快速發帖