~~我自己係半工讀的~~哈哈
單選投票, 共有 462 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
早晨全餐 2008-4-15 10:55:06 PM

早晨全餐

係,我地都係計劃中~見到人地一家幾口生左十隻BB的相,我都好期待快D來臨.....
wesky 2008-4-16 02:31:35 PM
仲可以發下影相狂熱tim~~
哈哈~~ 我都想影到你咁靚~~~
mim0510 2008-4-16 04:13:36 PM
我都係等老公養,有2隻臘腸狗同一隻肥兔的全職師奶:014:
到左9月中仲會多個人仔添:014:
波丸媽 2008-4-17 08:05:24 AM
嘩嘩~~好多幸福家庭啊~~~^^:010:
tong_man_tong 2008-4-26 11:06:02 AM

嵐之家族

我家嵐嵐一家有三口家 ~~
不過o個兩個都係佢老婆 !!!:057:
rock_his 2008-5-6 11:01:08 PM
我係上班一族 ~~
williamaaaa 2008-5-11 09:06:24 PM
半工讀 半工讀 半工讀 :055:
波丸媽 2008-5-11 11:03:26 PM
哈哈~~又多左一個同我一樣半工半讀既人啦~~~
歡迎歡迎~~~
kittyz 2008-7-6 05:38:25 PM
禾係...
讀書中:040:
nhm 2008-7-6 07:35:38 PM
讀書唔成O既學生哥,...:047:
蚊_荷蘭垂耳兔 2008-7-7 03:39:49 PM
我係學生(ive)..囡囡同我都係等工作一族既兔爸負責a-a
leokobejack 2008-7-7 03:57:55 PM
返工中(而家):057:
百厭星_BB 2008-7-7 07:20:15 PM
原帖由 nhm 於 2008-7-6 07:35 PM 發表
讀書唔成O既學生哥,...:047:

我咪最衰,,,,讀到中二就俾人踼左出黎
波丸媽 2008-7-8 01:19:07 PM
原帖由 蚊_荷蘭垂耳兔 於 2008-7-7 03:39 PM 發表
我係學生(ive)..囡囡同我都係等工作一族既兔爸負責a-a

我都係讀緊ive啦~~
邊間呀~~
jennytyy 2008-7-8 02:46:30 PM
我係朝9晚6的上班一族:057:

快速發帖