兔兔越黎越大膽~!!
而且磨牙需要多左~!
成日咬牆咬椅~!!!
我原本想比個鞋盒佢玩下~
點知佢咬紙+吞紙!!!!!!!!!!!!!!!!
我想問我可吾可以比佢吞??
吞左有冇問題?? THANKS!~~

Dalki 2012-8-4 11:36:23 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-3 11:12 PM
絕對5可以

食紙係兔兔常見既行為, 所以需要小心注意將物件存放, 以防引起兔兔食紙

佢真係好曳丫~!!!! Help~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

btw,我岩岩買左個A4 size ge 盆放左個草球入去~!!
原本吾用盆佢都識去vivi~~!
而家就掛住食...係個盆入面痾...
有冇方法????
Dalki 2012-8-4 11:37:20 PM
kwan104kwan 發表於 2012-8-4 09:42 AM
我打電話去問下先,半年黎…差不多吃了一個廁紙筒!!!

我個隻而家咬....牆!!!
Dalki 2012-8-5 03:25:50 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-4 11:53 PM
依樣野5關佢曳5曳事, 因為大部份既兔兔都會有依個行為, 亦係佢地既本性,

你5好用個禁大既盆啦, 禁大個 ...

佢5 係ed 曳!!~ 佢而家我一抱就衝上我shoulder 想走~!!
蝦我蝦出面~~!!!

我有用細D 個D~~!! 佢都跳入去~!
再5 係係企個個位一邊食一邊屙...
我真係冇佢符....
Dalki 2012-8-5 03:29:42 PM
wendy 發表於 2012-8-5 09:07 AM
o下,你隻又係呀!?點解佢o地會鍾意咬o架,又唔香甜、又唔好味,都唔知咬o黎做咩

不過你唔好 ...

不過佢又咬5 甩D 牆紙所以由佢~!!
我成日stop 佢, 佢好似越黎越5 鐘e 我!!

我有用野擋住/ 叫no...
佢e+ 醒到知我5 係附近先咬or 咬走個D 野再咬..........
Dalki 2012-8-7 08:24:54 PM
my god~!!!!!
兔兔食左紙之後...e + 出現腸停!!!!!!!!!!
Dalki 2012-8-7 10:44:59 PM
wyman 發表於 2012-8-7 08:41 PM
快D去睇E生,腸停好危險

im just so WORRY.........She is rei sick...

快速發帖