就系尼段新聞 話最新既沙士連兔仔都會傳染到 令到男朋友既爸爸話堅決吾養 我吾想放棄養佢 吾想將佢放系動物酒店 令佢無自由無人陪甘 我地雖然只系養左短短7個月 但我地仲想同兔仔一直過到生命結束 所以我想搵一個一樣甘鐘意兔仔既人幫我地養住 寄養期至少一個月 寄養期間兔仔所用既費用我都會負責    兔仔名:白雪 品種:獅子兔 一歲 十分健康

siuki1005 2013-4-1 01:28:52 PM
MonicaWong 發表於 2013-3-31 06:22 PM
佢咁可愛,你點可以忍心放棄佢?。you must fight for it

真系好可愛^^依家無提話吾好養^^
siuki1005 2013-4-1 01:29:57 PM
ching` 發表於 2013-3-31 06:43 PM
我同你一樣今年DSE 我自己同BABA講左呢個新聞..相反佢好冷靜..XD
仍一向好憎人唔要動物所以佢聽完冇咩反應, ...

甘好 希望尼件事可以快d告一段落>
siuki1005 2013-4-1 01:40:06 PM
all_loving_it 發表於 2013-3-31 08:23 PM
我想問既係既然只兔兔係你, 點解會養係你男友屋企?  而唔係你屋企?

仲有養之前, 你男友有無同屋企人商量 ...

系我同我男朋友既 買果時男朋友好鐘意 所以養系佢屋企 我都成日去佢屋企同兔仔玩 又一齊清潔下 一開始男朋友爸爸都幾鐘意隻兔仔 一得閒就會同兔仔玩 系直到睇左段新聞之後就講反對 不過我地解釋左比佢聽之後 佢無講吾養果d說話

快速發帖