IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

Alan7617 2011-11-30 10:23:27 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-30 08:43 AM
靜賢之前都係用呢個籠架!!好大,好實用,又抵...

係呀, 不過買之前要計定d位先, 都幾傷頭腦。
Alan7617 2011-11-30 10:24:24 AM
明日媽 發表於 2011-11-30 09:18 AM
唉~
見到你兩隻bb咁親密,我真係好傷心呀

用d時間,俾d心機,一定等ge。
Alan7617 2011-11-30 10:30:01 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 09:48 AM
我知邊個喇 送埋糧兜廁所o個個!!!

係呀係呀, 灰色ga 。好好用, 不過個水樽一定要買過,因為粒珠有問題,出唔到水。
Alan7617 2011-11-30 03:32:52 PM 來自手機
Twhtracy 發表於 2011-11-30 10:54 AM
也計相愛很難~ 就難在其實雙方各有各寄望怎麼辦~~~~~~~~~~~~~~~

哈哈,唱得好
Alan7617 2011-11-30 03:34:40 PM 來自手機
肥墨魚 發表於 2011-11-30 10:57 AM
換做個底斜身果樽丫,幾好

個sales 都有講過,所以當初已經買多個做後備
Alan7617 2011-11-30 03:36:37 PM 來自手機
Wandywan 發表於 2011-11-30 01:18 PM
波波好似我Coffee,非常like呢種色既兔兔。點解白色個隻叫長毛呀?d毛好長? ...

係呀,點止呀,仲搞到成屋滿毛飛tim
Alan7617 2011-11-30 03:38:27 PM 來自手機
Alan7617 發表於 2011-11-30 03:36 PM
係呀,點止呀,仲搞到成屋滿毛飛tim

不過佢d毛就越大越靚
Alan7617 2011-11-30 11:36:04 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 05:00 PM
可能好多時都係我地一箱情願覺得佢地要個伴...

唔好咁唸呀!冇野係冇可能,只是萬事起頭難,俾些時間佢地bonding , 其實兔仔係群居動物,尤其是當中一隻有事,另一隻會幫忙出聲!
加油呀!
Alan7617 2011-11-30 11:54:11 PM 來自手機
jinjin 發表於 2011-11-30 06:27 PM
我都想買呢個籠,請問好唔好用呢?
仲唸緊買呢個定買IRIS KG-900果個,狗籠大少少,但就淺D,D草 ...

我覺得呢個好,因為夠大,仲有佢地會開心過頭,飛曬d貓沙粒同草出街,我試過一打開門,成地都係噴尿,貓沙,屎,草,唔知仲以為俾人入屋打kip 完tim ....所以我覺得後者你會掃死。
Alan7617 2011-11-30 11:56:38 PM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-11-30 11:38 PM
你應該對我講加油..因為Tracy姐佢養得一隻兔兔..如果bond既話應該係bond佢同佢隻奶茶關係close D ...

哈哈,是的,唔好意思噢!
Alan7617 2011-12-1 12:05:51 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-11-30 10:37 PM
縮骨功...

你都咪話呀,佢地的縮骨功真係好堅家,唔好睇少噢!
Alan7617 2011-12-1 12:09:29 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:04 AM
成地都係噴尿...你2隻野係籠內玩屎尿大戰呀

係呀,佢地倆個傻家,成曰係度追逐。總之就係做死我啦!
Alan7617 2011-12-1 12:14:11 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:05 AM
你地都係用仙女散草方法??冇用草架

我有用草球,不過佢地照拉曬落黎,之後唔食,咪玩野law
Alan7617 2011-12-1 12:16:26 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:10 AM
咁你呢個兔奴一定比我地更加勤力

又唔係ge, 大家都係咁辛苦。
Alan7617 2011-12-1 12:17:59 AM 來自手機
jinjin 發表於 2011-12-1 12:09 AM
用草架, 但係衰女包揀草食, 唔食果D就係咁扒向身後, 攪到成個籠都係草,
我一返到屋企/ 一起身/ 一入佢房 ...

好方法呀!

快速發帖