波波長毛玉照流出^_^

Alan7617 發表於 2011-11-30 00:42|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

花芝媽 2011-11-30 12:55:50 AM
好大個屋企  正正正            ..  D表情都好似>_<
肥墨魚 2011-11-30 12:57:35 AM 來自手機
肥墨魚 2011-11-30 01:00:55 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-30 01:02:17 AM
又一隻BeBe
sanny0066 2011-11-30 01:02:47 AM
個籠堅正wo..第5張相個2樓..係咪自己+上去嫁
肥墨魚 2011-11-30 01:06:08 AM 來自手機
Alan7617 2011-11-30 01:07:43 AM
花芝媽 發表於 2011-11-30 12:55 AM
好大個屋企  正正正            ..  D表情都好似>_

哈哈 !!多謝!!佢地不知不覺已經佔用咗好多人住ge位置了
sanny0066 2011-11-30 01:08:36 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 01:06 AM
唔係得墨魚皮住覆式,好多兔兔都有咖

我+左塊木板上去之後..BeBe都好少跳上去既..唔知係咪塊木板太窄
Alan7617 2011-11-30 01:15:13 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 01:00 AM
波波隻腳点情況呀
呢排好難分咖啡be yond 兔地同色同樣好似分身咁

thanks for your care !!
波波book 咗12月19做手術......
波波= brown ( male) 6 months
長毛= white (male) 7 months
2 隻都係同一日, 於同一地方買, 可能因為咁, 感情都幾好。
未做絕育呀.......唉 ! 講起絕育又係一大段故事呀......
Alan7617 2011-11-30 01:20:16 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:02 AM
個籠堅正wo..第5張相個2樓..係咪自己+上去嫁

哈哈!. 我都話同你bebe 好鬼似家啦.....
o個個唔係2樓, 只係一條斜板,再加上格, 係跟cage 有的, 係Qpet 買的。
Alan7617 2011-11-30 01:22:11 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:08 AM
我+左塊木板上去之後..BeBe都好少跳上去既..唔知係咪塊木板太窄 ...

會唔會因為太高呀??
sanny0066 2011-11-30 01:22:42 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 01:20 AM
哈哈!. 我都話同你bebe 好鬼似家啦.....
o個個唔係2樓, 只係一條斜板,再加上格, 係跟cage 有的, 係Qpet  ...

唔錯wo...個上格好似幾穩陣
Alan7617 2011-11-30 01:24:11 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 01:06 AM
唔係得墨魚皮住覆式,好多兔兔都有咖

我o個個只係閣樓,你個覆式勁好多。
肥墨魚 2011-11-30 01:32:58 AM 來自手機

快速發帖