IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

jinjin 2011-12-1 12:44:22 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:40 AM
我諗緊自己加轆可唔可行呢

好似有兔友講過, 新果個係有碌架喎, 不過我都未見過
sanny0066 2011-12-1 12:49:42 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:44 AM
好似有兔友講過, 新果個係有碌架喎, 不過我都未見過

搵搵先但其實呢個籠係咩牌子黎嫁
jinjin 2011-12-1 12:54:36 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:49 AM
搵搵先但其實呢個籠係咩牌子黎嫁

你又想係淘寶買呀 好大個又無盒架喎, 咁平係香港買啦

其實我有搵過有既, 但係舖主話太大個唔做快遞呀
淘寶都賣300人仔, 無乜著數

sanny0066 2011-12-1 12:56:38 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:54 AM
你又想係淘寶買呀  好大個又無盒架喎, 咁平係香港買啦

其實我有搵過有既, 但係舖主話太 ...

我連咩牌子都唔知..點係淘寶搵呢
jinjin 2011-12-1 10:46:26 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:56 AM
我連咩牌子都唔知..點係淘寶搵呢

我搵到呢個,你覺得係咪同一個呢?
五皇冠 超大號 0 118x60x60.jpg
五皇冠 超大號 $300 118x60x60
jinjin 2011-12-1 10:48:40 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:05 AM
乜咁arm 奶茶又係佢一唔食o個d 就係咁扒晒去後面... 一係就掉去側邊  ...

我唸隻隻都係咁既動作
jinjin 2011-12-1 10:55:03 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:52 AM
我見有d 兔兔好有衣食 唔會周圍掉ga

i mean會揀草食果D兔兔

其實只要係俾哂Momi 2nd俾佢食既時候,monmon有時都唔揀草食架,成個草架清哂~
sanny0066 2011-12-1 12:06:06 PM
jinjin 發表於 2011-12-1 10:46 AM

呢個正wo..價錢又抵...你想買呢個
sanny0066 2011-12-1 12:07:33 PM

MonMon媽可唔可以pm個淘寶條link plzzz
sanny0066 2011-12-1 12:08:27 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:52 AM
我見有d 兔兔好有衣食 唔會周圍掉ga

俾晒2ND包你俾佢食既草唔會浪費...但係你5.5磅入面有2.5磅係草碎
sanny0066 2011-12-1 12:41:30 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 12:22 PM
計埋條數即係一樣 哈哈哈

不過兔兔會食得開心D..但係就起唔到磨牙作用
sanny0066 2011-12-1 12:51:45 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 12:48 PM
所以我咪溝唻溝去lor..佢又開心 搏大霧佢食下其他

哈哈搏大霧...搞到好似抽獎咁..日日返屋企第一時間睇下佢有冇食到1st 好似搏中6合彩咁
sanny0066 2011-12-1 12:59:09 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 12:53 PM
係ga 有時咁arm 見到佢咬住一枝 咪怒讚下佢... 佢咪可能會食晒成條lor =.=

通常我2隻兔寶都唔會食晒成枝...除非真係冇幼枝/我岩岩起床個草球得返好少草俾佢揀時
Alan7617 2011-12-2 12:01:34 AM

同我用緊ge 好似, 可能長過我o個個 tim ar, 不過無斜板, 我5百幾買, 不過見到太子寵物街有新出一個有look 的, 6百幾。
sanny0066 2011-12-2 12:03:24 AM
Alan7617 發表於 2011-12-2 12:01 AM
同我用緊ge 好似, 可能長過我o個個 tim ar, 不過無斜板, 我5百幾買, 不過見到太子寵物街有新出一個有look ...

太子寵物街??即係旺角金魚街???

快速發帖