IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

Alan7617 2011-12-2 12:06:19 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:59 PM
通常我2隻兔寶都唔會食晒成枝...除非真係冇幼枝/我岩岩起床個草球得返好少草俾佢揀時 ...

溫馨提示: 唔好咁"頌"佢地呀, 一定要食1st cut, 如果唔係第時d  teeth會有事家。
Alan7617 2011-12-2 12:07:16 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 12:03 AM
太子寵物街??即係旺角金魚街???

YES
sanny0066 2011-12-2 12:08:14 AM
Alan7617 發表於 2011-12-2 12:07 AM
YES

大佬..金魚街咁多petshop 你指邊間返左有轆既大兔籠
sanny0066 2011-12-2 12:09:18 AM
Alan7617 發表於 2011-12-2 12:06 AM
溫馨提示: 唔好咁"頌"佢地呀, 一定要食1st cut, 如果唔係第時d  teeth會有事家。  ...

我冇寵過佢地...我只會將佢地揀完唔食/食到一半咬斷掉係地下既草草...全部入返晒落草球
Alan7617 2011-12-2 12:22:56 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 12:08 AM
大佬..金魚街咁多petshop 你指邊間返左有轆既大兔籠

如無記錯, 好似叫龍cat 樂園
Alan7617 2011-12-2 12:23:50 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 12:09 AM
我冇寵過佢地...我只會將佢地揀完唔食/食到一半咬斷掉係地下既草草...全部入返晒落草球 ...

good job
jinjin 2011-12-2 12:28:14 AM
Alan7617 發表於 2011-12-2 12:01 AM
同我用緊ge 好似, 可能長過我o個個 tim ar, 不過無斜板, 我5百幾買, 不過見到太子寵物街有新出一個有look ...

龍貓樂園, 收到, 行開過去睇睇先, thanks a lot~~
sanny0066 2011-12-2 12:32:29 AM
jinjin 發表於 2011-12-2 12:28 AM
金魚街? 係邊間呀? 我知有2間有無碌果個咋

龍貓樂園wo..但我心諗 如果龍貓樂園有賣的話...寵物便利 Qpet 紅蘿蔔都應該有賣的
sanny0066 2011-12-2 12:32:51 AM
Alan7617 發表於 2011-12-2 12:22 AM
如無記錯, 好似叫龍cat 樂園

星期六出去睇下先...冇返黎搵你尋仇
Alan7617 2011-12-2 12:38:25 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 12:32 AM
龍貓樂園wo..但我心諗 如果龍貓樂園有賣的話...寵物便利 Qpet 紅蘿蔔都應該有賣的 ...

絕對正確.....嗚.....唔好殺我呀.......我真係見過有家.........
sanny0066 2011-12-2 12:48:30 AM
Alan7617 發表於 2011-12-2 12:38 AM
絕對正確.....嗚.....唔好殺我呀.......我真係見過有家.........

haha其實你而家用緊呢個已經好好  又夠大
jinjin 2011-12-5 06:01:09 PM
sanny0066 發表於 2011-12-2 12:48 AM
haha其實你而家用緊呢個已經好好  又夠大

Sanny 你係咪去左金魚街搵大兔籠呀?搵唔搵到有碌既大兔籠呢?
衰仔(00) 2011-12-5 06:16:39 PM
sanny0066 發表於 2011-11-30 05:47 PM
成兔同BB兔更加夾唔黎...千其唔好試

我已經係例子
chillimilk 2011-12-5 06:24:13 PM
jinjin 發表於 2011-12-5 06:01 PM
Sanny 你係咪去左金魚街搵大兔籠呀?搵唔搵到有碌既大兔籠呢?

minizoo 個網 iris果個籠咪有碌ga mei?
sanny0066 2011-12-5 08:02:33 PM
jinjin 發表於 2011-12-5 06:01 PM

哎呀..因為尋晚Kay媽著左對新鞋...搞到行路好痛..冇行到好多間寵物店但被我係龍貓樂園發現樓主用緊呢個籠..真係超大Kay媽第一個反應係:你咪Q買呀

快速發帖