sanny0066 2011-10-24 05:05:29 PM
我用開qpet的尿片.藍色的 $165 100片 有分2種SIZE 但如果你想要吸水力強的...就買炭纖維個種...應該係最吸水的QPET都有賣...不過價錢較貴..我沒有用過
sanny0066 2011-10-24 05:40:16 PM
呢隻已經好經濟 $165 100片..我計過一定冇死
但係吸水力麻麻..如果你隻兔真係勁柯尿唔建議用...因為我2隻兔囡初初唔識去廁所..全部係籠內柯..會水浸..現在情況好D我就可能2日先換1片
sanny0066 2011-10-24 09:56:04 PM
聽人講用木粒會比較好..吸水力比紙粒強
sanny0066 2011-10-24 09:57:51 PM
ping_ping@v@ 發表於 2011-10-24 08:41 PM
我想問你用個D qpet尿片係邊到買嫁??

Qpet尿片當然係Qpet買
sanny0066 2011-10-24 10:23:44 PM
um..一陣影俾你睇啦
sanny0066 2011-10-24 11:10:13 PM
你可以試下用糧食引佢上廁所.....再將成個廁所拎出籠..咁你就可以唔洗用手直接抱兔兔出籠
sanny0066 2011-10-25 08:07:40 AM
餵佢食野..都dum腳咁得意...應該好鍾意先岩嫁同埋樓主你隻係咪成兔???點解仲要食a草既
sanny0066 2011-10-25 10:26:04 AM
kittyfrank 發表於 2011-10-25 10:17 AM
佢係成年兔, 乜唔係一星期要食2次A草? 兔仔開心會係點架?
P.S. 依個係佢個舊龍
...

我覺得佢用呢D底網已經唔開心...同埋點解煙兜D草咁碎既 2CUT?定係咩草黎=.=
sanny0066 2011-10-25 10:27:32 AM
kittyfrank 發表於 2011-10-25 10:17 AM
佢係成年兔, 乜唔係一星期要食2次A草? 兔仔開心會係點架?
P.S. 依個係佢個舊龍
...

成兔好似唔洗再食A草的了....我記得6個月後-9個月時應該將餵A草份量逐次減少...
sanny0066 2011-10-25 10:49:46 AM
養兔兔真係要慢慢學慢慢學...學習點樣同佢地溝通
sanny0066 2011-10-25 11:12:53 AM
kittyfrank 發表於 2011-10-25 10:55 AM
我第一次養兔, 原來比養狗難咁多!

我之前都係養過狗...之後養兔都覺得難...但養落慢慢學就唔難嫁啦
sanny0066 2011-10-25 11:55:04 AM
肥墨魚 發表於 2011-10-25 11:10 AM
dum地+露齒+翁鼻+耳後垂+扎馬~憤怒準備攻擊
dum地+翁鼻+耳直前及左右收聲音+蹲~受驚/唔like某些事 ...

呢D咁鬼似街霸D chok 招攻略既
sanny0066 2011-10-25 11:55:46 AM
kittyfrank 發表於 2011-10-25 11:45 AM
啊! 佢依2日DUM後腳DUM左幾次, 即係唔鐘意? 係我摸完佢, 同埋用手比野佢食之後DUM, 有冇兔仔會係反常, DU ...

其實我隻Be都係dum過一次地....因為上次Be偷走出廳..我同女友心情地捉佢..Be被我同女友迫到去牆角..佢dum左2下地
sanny0066 2011-10-25 12:07:27 PM
kittyfrank 發表於 2011-10-25 11:56 AM
http://s1025.photobucket.com/albums/y318/kittyfrank/?action=view¤t=03f1bfa3.mp4
佢咁樣DUM, 你地覺得 ...

張相睇不到
sanny0066 2011-10-25 12:17:30 PM
COPY黎睇都唔得...你UP上YOUTUBE MA

快速發帖