豬腳薑終於生左啦, 佢1共生左5只 (有2只明顯體型比較細)

豬腳薑生完即刻狂dum籠, 仲想將bb推出個籠出面

場面好嚇人, 我見敢既環境, 當然即刻將bb同佢分開

當我行埋去準備想將bb拎出黎既時候, 見到豬腳薑正想去咬bb既舉動

我只好9秒9將所有bb拎出黎

nixie 2012-7-20 10:41:47 PM
+油啊....希望兔b快d健康長大><
nixie 2012-7-21 02:52:02 AM

岩岩睇完d留言個無謂人都幾...-_-

幫咁多隻絕育唔洗錢唔洗心機照顧咩

不過我尋日去領養左隻兔 兔兔係由一個女人養到一堆兔b歲半去比人領養 個原主人好好 幫晒所有兔兔做絕育 先將兔兔去比人領養   我諗佢都洗左成萬蚊 而且隻隻都好令 d毛打理得好好 腳仔又冇黃 好強
但就冇幫兔兔剪指甲

同埋呢 樓主可以學個個人咁  每隻兔兔送出個陣 都連一條有佢味道既毛巾比領養者
nixie 2012-7-21 11:32:19 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-21 06:35 PM
我會選擇將同bb絕育既$全數捐比兔協同愛協

兔bb用開既籠,廁所, 水樽會連同兔bb送出比領養者, 其它用品自 ...

哦   原來你仲諗住每隻有私人用品@@   開支都唔細  努力^-^
好心有好報~
nixie 2012-7-21 11:40:10 PM
唔知個無謂人會唔會遲d話因為 見到樓主個post 想幫你養隻 跟住用左佢d電費同上網費黎睇同留言 叫樓主你比番電費同上網費佢
nixie 2012-7-23 01:41:00 AM
all_loving_it 發表於 2012-7-23 12:40 AM
有重左呀

第1日剛出世係30克重, 今日係36克重

唔該 我要10g

快速發帖