初初係兔協上堂時都知道MonMon有腳枕的,但不嚴重,
今日兔爸放假由佢帶MonMon去睇醫生配定蝨水下星期效遊影靚靚相,
本來睇開Dr Betty,但佢無做我想轉睇Dr Ma,但佢又好full,
唸住無乜特別病痛就求其一個都可以啦,就睇Dr Amanda 啦,
點知佢話MonMon個腳枕紅左有D發炎,要食藥搽藥再用埋vet bed,好担心遲D佢腳枕會變腳瘡呀

其實點解兔兔既腳枕唔可以好似人咁搽D藥水軟化佢等佢自己慢慢甩呢?
chillimilk 2011-11-28 06:25:30 PM
如果買了睡窩 仲洗吾洗買vetbed呢?
vetbed gold 同冇gold 有乜分別呢?
chillimilk 2011-11-28 06:49:46 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 06:40 PM
其實睡窩同vet bed係2樣不同工途既用具, vet bed係放入籠內俾佢做軟墊,要長期用的,但睡窩只係俾佢取暖 ...

咁你果隻有冇gold ga?
我個籠冇網底 係一個盆黎 咁係咪放塊尿片先 上面至放vetbed呢?
vetbed可吾可以日日洗ga?
chillimilk 2011-11-28 07:25:48 PM
你就好la 兔兔識去厠所 我隻bb 都吾知幾時至識去 敎極都吾聽

你個平底盆有冇放野ga 我放左carefresh 但兔兔d草比佢食到四散
之后佢有時食番小小 但我怕佢會食埋d bedding ar

vetbed好彩可以日日洗jack 因佢吾識去廁所
chillimilk 2011-11-28 07:41:44 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 07:31 PM
我見佢識去廁所,所以無舖野架,唔知係咪咁就傷左佢呢

但係vetbed好厚架,要好耐至乾到,你要 ...

係ar 我都諗住買3張lor
不過d color 好尋色 為有3張都係白色la
chillimilk 2011-11-28 07:46:03 PM
sanny0066 發表於 2011-11-28 07:42 PM
其實你隻兔兔係點樣唔識去廁所法?係籠內籠外都亂柯??

係ar 籠內外玩又柯食野又柯8掛周圍共又柯 有次抱住佢仲針茶比我飲tim
chillimilk 2011-11-28 07:58:26 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 07:46 PM
仲未放工呀,點買喎,兔爸一定要等埋我至會買架,佢一定要我睇過至會買架

其實我想買一碼海虎 ...

吾知海虎係乜 不過布料店係深水埗好多ga
chillimilk 2011-11-28 08:01:45 PM
sanny0066 發表於 2011-11-28 07:48 PM
你隻兔真係要教下先得...我隻Be以前點惡點曳都唔會斟茶俾我飲

等佢大個仔d 就黎打佢個patpat ga na hahahaaa
chillimilk 2011-11-28 08:03:11 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 07:54 PM
其實vetbed就係海虎,同一樣野黎架,係毛毛,有長有短,有長毛,有粒粒,好多不同款不同顔色,但當vetbed用 ...

等今晚上去vetbed個website睇下先
chillimilk 2011-11-28 08:15:55 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 08:09 PM
岩岩睇左R記既vetbed圖片,應該係同海虎無異,個底既窿都係一樣

但係仲要搵人車4邊wor...
chillimilk 2011-11-28 10:27:15 PM
細塊 兔協$12x  station r $110  eggxpre $120/gold$200
大塊 兔協$24x  station r $$198  eggxpre $220/gold$380
今日check ga 希望冇記錯la

快速發帖