chillimilk 2011-12-1 02:29:02 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 06:25 PM
呢位小朋友我揸過!一手揸晒,超可愛

我記得! 曳b話我知 你係蝦佢果個ya ma
chillimilk 2011-12-1 02:32:55 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 07:07 PM
狗籠size..老鼠size兔

曳b: 吾好話我係老鼠ar 遲d打贏yondyond ar
chillimilk 2011-12-1 02:41:34 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 02:33 AM
你隻兔兔而家有0.58KG

yes ar 係咪太細隻呢
chillimilk 2011-12-5 04:35:29 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:18 PM
唔係重量問題,係佢係貓貓兔,應該係大隻D架嘛,成兔只係細過MonMon少少或同一樣咁大隻架 ...

mon mon依家幾大隻呢?
隻曳b body check過 dr都話兩個至兩個零月倒
係咪果張photo 照得細隻左呢!!
chillimilk 2011-12-5 04:42:33 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:47 PM
其實Yond而家當我綁住佢右腳時 隻右腳膝蓋已經發展到屈埋左入身體 同埋佢右面個肚腩係凌捨突左出黎{:3_12 ...

吾好咁la 你要加油 真係辛苦晒yond爸na
yondyond幾時再覆診ar 問下dr ma如果間中坐下輪椅 吾洗成日屈住對腳仔 會否好d呢
chillimilk 2011-12-5 06:36:13 PM
jinjin 發表於 2011-12-5 10:51 AM
MonMon咪成隻賓尼咁大隻囉,係正中獅子兔咁大隻,

可能曳b係混左迷你種呢,好多兔兔都係溝黎溝 ...

wa! 琴日係i luv rabbit見到隻超...... 大隻黑色+好小白色既賓尼兔 瞓左係地下任人摸!!
真係好似隻cooker狗仔咁!!
chillimilk 2011-12-6 02:18:37 AM
sanny0066 發表於 2011-12-5 07:45 PM
呢隻兔兔成日無啦啦係人地腳附近出現唔知佢咁好肉地    踩到佢..佢會唔會痛既呢 ...

ha 你又黎嘞 又想比大家圍插ar
chillimilk 2011-12-6 02:24:41 AM
jinjin 發表於 2011-12-5 11:49 PM
佢叫做B仔, 好鬼大隻又好鬼肥, D店員抱住佢仲大過抱住一個BB仔呀 ...

佢應該叫做 巨B仔 佢得一歳已經咁大隻 遲d咪

係呢 香港邊樹有全白mini size 賓尼兔呢?
chillimilk 2011-12-6 02:26:40 AM
sanny0066 發表於 2011-12-5 07:44 PM
純種獅子兔..冇兔兔敢埋身

乜家陣monmon好惡咩??!!
chillimilk 2011-12-6 02:28:36 AM
jinjin 發表於 2011-12-5 10:51 AM
MonMon咪成隻賓尼咁大隻囉,係正中獅子兔咁大隻,

可能曳b係混左迷你種呢,好多兔兔都係溝黎溝 ...

希望佢係混種la 因我吾想咁大隻bor
chillimilk 2011-12-6 02:40:47 AM
jinjin 發表於 2011-12-6 02:31 AM
有時我見到I love Raxxxx入邊有D放係箱既純種侏儒兔有出世紙果D有白色的,
呢D應該唔會大大下變左大種掛?? ...

都睇過晒lu 我想要垂耳mini
i luv 果d 兩隻耳仔樹起ge

之前比大眾圍插既ken gor 厘年都靜係breed d 侏儒兔咋
chillimilk 2011-12-6 02:46:13 AM
jinjin 發表於 2011-12-6 02:37 AM
MonMon其實係胆小鬼, 係兔聚被兔強完都只係嚇到呢埋角落頭驚驚架咋~~ ...

係wor 果隻又係叫coffee ya ma!!

monmon比兔兔洽 點解吾趕走隻色兔ar...
chillimilk 2011-12-6 03:00:58 AM
jinjin 發表於 2011-12-6 02:50 AM
岩岩放左monmon D 郊遊相呀, 得閒去睇下呀~~

剛剛睇完na monmon好可愛bor

快速發帖