啡啡走了...><
臨訓前佢仲好生猛....
到我訓醒佢就唔係度了....:050:
shade 2008-10-7 04:52:10 PM
我聽到你呢個消息我都好擔心自己隻兔兔點算>_<
我都唔希望佢咁快走>_<
pollylam 2008-10-7 07:19:04 PM
睇完你個post好想喊...啡啡好可愛...我隻lemon tea同佢好似樣...連病徵都有9成似>_<
我地上星期六帶左佢睇醫生..又係上呼吸道感染...d藥同啡啡果d一樣...仲要又係o係旺角無良舖頭買返黎..
哎呀...我好驚呀>_<lemon tea個樣勁可愛嫁...佢一定要撐住呀>_<
hh0 2008-10-7 10:21:38 PM
甘你真係要留意多D lemon tea, 隻菌好勁
祝你好運......
MusiczX 2008-10-8 04:56:26 AM
今日都成日係度諗...我係唔係照顧不力....
我好唔捨得啡啡丫..
啡啡係兔媽揀佢返黎...啡啡好鍾意嗲我地...
我真係好唔捨得佢....
我真係好希望佢係天國度有兔兔陪佢玩....:020:
alaneva 2008-10-8 08:05:46 AM
啡啡媽唔好太過自責,自問盡咗力就可以...知道啡啡好乖..........啡啡Rest in peace:050:
BB囡 2008-10-8 10:30:30 AM
啡媽,啡爸:
你地唔好再唔開心啦
其實你地3個已經好盡力嫁啦
雖然我睇完個心都唔舒服
但比啡啡見到佢都會擔心你地嫁
elvisli 2008-10-8 07:45:32 PM
唔緊要架.啡啡有你地既愛一定會覺得好滿足
pollylam 2008-10-8 08:32:11 PM
hho,
知道,我地會好好睇實lemon tea架la...

MusiczX,
你地唔好難過la...我相信啡啡係笑住咁走..快樂既時間雖然好短..
但佢知道有兩個人咁鍚自己..佢會覺得自己好幸福..

快速發帖