啡啡走了...><
臨訓前佢仲好生猛....
到我訓醒佢就唔係度了....:050:
花無缺 2008-10-7 09:08:32 AM
嗯...之前見佢情況都己經好危殆, 如果會再養兔,
建議做多d 資料搜集先...
elyse)) 2008-10-7 09:10:43 AM
好可憐阿..
啡啡始終是支持不了
不是年紀小小牠很勇敢吧
在你臨訓前佢仲好生猛,不要你們擔心
,病了還希望在死前在主人留下好回憶。
主人都唔好傷心啦~
chole)) 2008-10-7 09:40:46 AM
唔好傷心啦,
佢都好叻.........
kkyan01 2008-10-7 10:14:25 AM
啡啡甘細個, 但佢好勇敢,
唔想主人唔開心, 所以係你臨訓之前甘生猛,
所以你要堅強, 唔好辜負啡啡的心意,

啡啡依家係彩虹橋好開心, 有好兔兔同佢玩
唔好太傷心, 啡啡都唔想你甘樣嫁
wesky 2008-10-7 10:48:29 AM
你同佢都已經儘左力,  不要太傷心
如果身邊有朋友想養兔, 叫佢地千萬唔好係旺角黑店買
‵小瑩 :])) 2008-10-7 11:01:00 AM
其實啡啡已經好叻! 睇完醫生又有食藥藥..
只能怪個病菌太衰T_T
唔好咁傷心喇!!啡啡知道你盡左力嫁喇!
hh0 2008-10-7 11:23:21 AM
啡啡唔想你臨訓前牽掛住巨呀
巨自己都撐得好辛苦
你唔好甘傷心, 大家都盡晒力
pinwheelfish 2008-10-7 12:34:44 PM
唔好太難過啦~~ 你同啡啡一齊努力過, 佢會好開心有你呢個主人, 佢而家唔駛你擔心, 亦唔再痛苦ga la~~ 如果心情好d, 又想養兔兔的話, 可以領養呀, 將你對兔兔嘅愛廷續落去...多d嚟mini-house睇吓其他人d post, 睇吓其他人兔兔d相, 心情會快d好返ga~~加油, 堅強d呀~
明月 2008-10-7 12:38:11 PM
不要難過,不要傷心,話唔定啡啡在彩虹橋度同豆腐玩緊
SHARON 2008-10-7 12:41:27 PM
唔好唔開心啦~
啡啡都想你開心架!
光之天使)) 2008-10-7 12:55:15 PM
你都已經盡左你既本份,帶左啡啡去睇醫生,
啡啡可能真係好病,去左彩虹橋都係一件好事~
佢會舒服d~~
波丸媽 2008-10-7 12:59:03 PM
你都盡左力了
請你節哀順變
啡啡起彩虹橋有好多朋友仔陪,會玩得好開心
唔會再受病魔折磨
Panda)) 2008-10-7 01:36:31 PM
+油ar~~將來可能仲有兔兔等住你照顧佢地嫁~~
用你對啡啡既愛去愛佢地~~!! ^^
啡啡依家可能同其他兔兔玩得好開心~~~
你都要振作ar~~開心返啦~~~~~^^
呢度個個都會支持你嫁..!!:061:
alliekapo 2008-10-7 03:49:11 PM
我明白要接受這個事實是很困難,可是啡啡都吾想見到你unhappy個樣,你要怏D開心返,因為你同佢永遠都會係一齊:061: :061:

快速發帖