IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

Alan7617 2011-12-1 12:14:11 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:05 AM
你地都係用仙女散草方法??冇用草架

我有用草球,不過佢地照拉曬落黎,之後唔食,咪玩野law
Alan7617 2011-12-1 12:16:26 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:10 AM
咁你呢個兔奴一定比我地更加勤力

又唔係ge, 大家都係咁辛苦。
Alan7617 2011-12-1 12:17:59 AM 來自手機
jinjin 發表於 2011-12-1 12:09 AM
用草架, 但係衰女包揀草食, 唔食果D就係咁扒向身後, 攪到成個籠都係草,
我一返到屋企/ 一起身/ 一入佢房 ...

好方法呀!
Alan7617 2011-12-1 12:20:55 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:11 AM
如果我買呢個Iris狗籠..我會度身訂做多4板膠板...圍住4邊

係好計仔呀!
sanny0066 2011-12-1 12:24:22 AM
Alan7617 發表於 2011-12-1 12:14 AM
我有用草球,不過佢地照拉曬落黎,之後唔食,咪玩野law

咁咪將舊草塞返晒入去新草球道教佢地做隻有衣食既兔兔
sanny0066 2011-12-1 12:24:44 AM
Alan7617 發表於 2011-12-1 12:20 AM
係好計仔呀!

或者木板都OK..但係怕噴尿噴濕左D木板就麻煩
jinjin 2011-12-1 12:29:59 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:11 AM
如果我買呢個Iris狗籠..我會度身訂做多4板膠板...圍住4邊

我一早唸好左買D透明薄膠圍住四邊, 岩岩圍到去中間果條横鐵支度, 又唔會界到佢, 又唔會草草通地係~~
sanny0066 2011-12-1 12:34:31 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:29 AM
我一早唸好左買D透明薄膠圍住四邊, 岩岩圍到去中間果條横鐵支度, 又唔會界到佢, 又唔會草草通地係~~{:3_1 ...

期待新籠新設計新相相
jinjin 2011-12-1 12:36:00 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:34 AM
期待新籠新設計新相相

而家都係覺得灰色大兔籠岩用D喎, 只係無碌碌差左D咁
sanny0066 2011-12-1 12:37:32 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:36 AM

灰色大兔籠..又係咩牌子嫁
sanny0066 2011-12-1 12:37:56 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:36 AM

無碌碌掃地好唔方便
jinjin 2011-12-1 12:38:20 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:37 AM
灰色大兔籠..又係咩牌子嫁

咪係樓主果個囉
sanny0066 2011-12-1 12:39:04 AM
係咪 N10     特大寵物籠      (L40.5"  x  W18"  x  H20.5")       特價 $450   呢個
jinjin 2011-12-1 12:40:10 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:39 AM
係咪 N10     特大寵物籠      (L40.5"  x  W18"  x  H20.5")       特價 $450   呢個

YES, 如果真係仲有特價的話, 3/F係最平架啦
sanny0066 2011-12-1 12:40:43 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:40 AM
YES, 如果真係仲有特價的話, 3/F係最平架啦

我諗緊自己加轆可唔可行呢

快速發帖